Zsebe Gábor és Köbli Károly remek hangulatú versenyzésre készül az Iseum Rallye-n, de a pilóta ígéri, hogy a móka nem megy majd a gyorsaság rovására és a P12-es géposztály elsősége mellett, az összetettben is előkelő eredményért fognak hajtani. Zsebe Gábor vázolta föl a szombathelyi terveiket.

Betliztetek Miskolcon, pedig messzire utaztatok a sikerért.

Kilyukadt a Skodánkban az olajhűtő, amiből nem volt nálunk tartalék, ezért kellett kiállnunk a borsodi futamon. Itthon megjavítottuk, sőt, vásároltunk egy tartalékot is, készen állunk az Iseum Rallye-ra.

Teszteltek? Hogyan készültök az év első murvás versenyére?

Igen, kipróbáljuk magunkat a murván, már a verseny előtt. Korán elindulunk Szombathelyre és fordulunk párat a káldi teszten, mert nagyon keveset autózunk murván. Kihasználjuk ezt a remek lehetőséget arra, hogy a szombati gyorsasági szakaszokon már felkészülten róhassuk a kilométereket.

Tavaly nem értetek célba. Az idei futamon milyen eredménnyel lennétek elégedettek?

Köbli Károly barátom olvassa az itinerem, a pályák és a rendezés pedig biztosan ezúttal is kifogástalan lesz. Persze nem szeretnénk, hogy a jó kedvünk az eredmény rovására menjen, így garantáltan sietni fogunk. Az egri eredményünkkel elégedettek lennénk. Az évad nyitányán megnyertük a P12 csatáit és az abszolút értékelés ötödik helyén zártuk a futamot. De a legfontosabb, hogy célba érjünk, mert a pontokat és a kupákat ezúttal is a célban osztogatják majd.

Rallye2.hu – Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!