Egy hozzászólásból derült ki a Rallye2.hu-nak, hogy a Rádóczi József-Szemmelroth Anetta páros hűtlen lett Piroskához, a jól bevált Peugeot 306-oshoz. Gyors E-mail a csapatnak, hogy mi újság az ügyben,  és íme a gyors válasz Rádóczi Józsitól.

A hír igaz, sajnos PIROSKA elhagyott bennünket! Pedig minden oly szépen kezdődött. Egy romantikus szombat délután szerettünk egymásba és azt hittük ez örökké tart majd. Pedig mi mindent csináltunk végig együtt, volt részünk örömben, álltunk dobogón, túléltünk ugratásokat és egy középnagy esést is, sőt én mindig vigyáztam, hogy legyen nálunk új gumi, de ez is kevés volt! A komlói versenyen már tudtuk, ez lesz az utolsó együtt töltött napunk. A drágámnak még a szélvédője is bepárásodott az elválás fájó érzésétől. Aztán elment, hogy új pályákat és árkokat hódítson meg.
Hiányozni fogsz PIROSKA ! 🙁
Az élet azonban megy tovább! Hiányát megpróbálom pótolni, egy a messzi keletről származó – állítólag jakuza vér is csordogál az ereiben – mandula szemű szépséggel! A nevét még csak kóstolgatom kissé nehéz a kiejtése, valami – tapyr (nem, az egy állat) mindegy ez is valami ragadozó. Órai kollegánál van a nagymamája a hugicáját meg Kuncz Dezső rejtegeti egy kék köntösben.  Megvan! Type-R ez a neve, a Honda család középső gyermeke. Évekkel ezelőtt már kokettáltunk egymással, de akkor az a kapcsolat csak egy versenyre szólt. Most hosszabb távra tervezünk és természetesen nagyobb babérokra törünk mint az idén! 🙂

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!