A problémák ellenére öröm és boldogság ült ki a Molnár Ferenc-Szecsődi Norbert páros arcára az Expo Centerben felépített célban, amikor áthaladhattak a pécsi „diadalív” alatt. Norbi írt nekünk egy rövidke összefoglalót az elmúlt hét végéről.

Mindketten nagyon örültünk a célba érkezésnek, na és a megszerzett pontoknak és kupáknak egyaránt. Nagyon jó pályákon, remek és kiélezett csatákat vívtunk a csoport és kategóriatársainkkal, aminek minden egyes centiméterét nagyon élveztük. A verseny végére ugyan Szebényi Dávidék „megveretek” minket, de ez valószínűleg csak azért fordulhatott elő, mert Dávidnak éppen születésnapja volt, a futam napján, amihez utólag is szívből gratulálunk, de ezúton üzenem nekik, hogy biztos lehet abban, hogy lesz még Rally a Mecsekben…  A 44. Mecsek Rallye egy kitűnő verseny volt, de sajnos nem egészen gondtalan a számunkra. Akadt problémánk a fékkel, futóművel, de a végére minden helyre állt az autón. A gyorsaságikon túl az etap útvonalak is nagyon jól kiszámoltak voltak, ezért is kell újra szót ejtenem a jó szervezésről. Az itinerrel nekem akadtak gondjaim, de lehet azért, mert keveset forgatom… Feri bácsinak annyira megtetszett a ismét a versenyzés, hogy Aradon is rajthoz állunk, amennyiben Isten és a párt is velünk lesz! Gratulálunk Órai Balázséknak a bajnoki címhez, Porkoláb Gergőéknek, a Pécsett mutatott teljesítményükhöz, nagyot autóztak, és minden versenyzőtársunknak a célba éréshez, és azoknak is megszorongatjuk most képletesen a kezét, akik csak elrajtoltak a versenyen, de valamiért nem érhettek célba.

Köszönet a szponzoroknak: Mepet Kft, Arato 2001 Bt, MGM rendszertanúsító Kft, Alpha Tender Kft, QSCert-Hungary Kft, Alpha Quality Kft.

Köszönet a szervizcsapatnak, és minden sportbarátnak, akik megtiszteltek minket a pálya szélén, és az etap útvonalon kamerával elbújva.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!