Mindenféle feszültség nélkül vártuk a versenyt, mert az éves bajnokságban már csak egyetlen pontra volt szükségünk, ahhoz, hogy negyedik helyen végezhessünk. A kategóriánkban még bármi történt volna a Baranya Kupa előtt, de úgy tűnt, hogy biztosan harmadikként zárjuk az évet. Szecsődi Norbi értékelése.

A legnagyobb nyugalomba vágtunk neki slick gumijainkkal Nyárásvölgynek, ami első gyorsként magunkhoz képest egészen jól sikerült. Aztán jött Árpádtető. A lapisi lassítónál már megláttuk az esőcseppeket, aztán a halszálkás kanyar után már biztosan esett az eső. Innentől csak azon izgultunk, hogy érjünk le a célig biztonságosan és a lehető legkevesebb vizet találjuk a pályán. Zobákon etapként mentünk le, amit mi ugyan nem bántunk, de a kiváltó okot szívből sajnáltuk. A második körben már vizes gumival álltunk rajthoz a száraz Nyárásvölgyön. A rajt előtt még eljártunk egy esőtáncot, de a „vudu” kevésnek bizonyult, csak a csiki-csukis résznél jött egy pár csepp égi áldás, ami arra elég volt hogy nem égtek meg a vizes gumik a száraz aszfalton. Ekkor már csak azon voltunk, hogy érjünk célba, és szerezzük meg a lehető legtöbb pontot. A hangulat nagyon jó volt, jól éreztük magunkat, és gratulálunk minden célba érkezőnek, illetve azoknak is, akik valamiért nem látták meg a célvonalat, hiszen egy remek, technikás versenyen tették tiszteletüket ők is, ami komoly elismerést érdemel. Ha most nem sikerült, ne szomorkodjatok, jövőre ismét biztosan újra megmérkőzhetünk a Baranya Kupán!

Köszönet a szponzoroknak: Mepet Kft, MGM Rendszertanúsító Kft, ALPHA QUALITY KFT, ARATÓ 2001 BT, QSCert-Hungary Kft, Molnár Autógáz – Páhi

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!