Túl sok változást előre láthatólag nem fog történni az idei évre Stepán Árpád háza táján. Ez azonban egyáltalán nem baj, hiszen ez csak jót jelenthet: a már megszokott látványos és gyors autózást egyben. Takszist és egyik navigátorát Magyar Petit faggattam az előttünk álló bajnokságról.

Rallye2.hu: Hogy álltok az idei évvel kapcsolatban?

Stepán Árpád: Az elmúlt évhez hasonlóan a 2011-es évet is a Rallye2-ben tervezzük, és az autó is minden bizonnyal változatlan marad. A hátsó futóművünkön mindenképpen fejleszteni kell, az lesz majd megerősítve, tartósabbá téve, mivel azt minden verseny után cserélni kellet, ezért most megpróbálunk javítani rajta.

Rallye2.hu: Tervek, vágyak, álmok, remények 2011-ben?

Stepán Árpád: Először is érjünk célba mindenhol, érezzük jól magunkat a versenyeken, aztán a többi majd jön magától.

Rallye2.hu: Magyar Pétert kérdezném arról, hogy egyet ért e ezekkel a célkitűzésekkel vagy netán te magasabbra tennéd a mércét magatoknak, valamint kíváncsi lennék arra, hogy milyen volt Árpi mellett versenyezni az elmúlt évben?

Magyar Péter: Én igazából csak három versenyen segítettem Árpit az előző évben, de miután belecseppentem a történetbe nagyon megtetszett nekem a Rallye2 és úgy minden, ami a versenyhétvégékhez és a csapathoz kapcsolódott. Én eddig leginkább vezettem, csak keveset navigáltam, de jól éreztem magam a jobb oldalon is. Meg voltam elégedve a mutatott teljesítményünkkel, látványosan autóztunk, pörgősen teljesítettük a futamokat, és őszintén szólva hasonlóan élvezetes csatákat szeretnénk vívni idén is, mint a tavalyi évben. Azt még nem beszéltük meg, hogy 2011-ben ott tudok e lenni minden versenyen, vagy ezúttal is váltott műszak lesz Árpi mellett a Ladában. Az azonban biztos, hogy amikor módom és lehetőségem adódik rá, akkor mindenképpen szeretnék vele autózni a Rallye2 mezőnyében.

Köszönjük a segítséget: Diószegi és Társa , Pilsner BT, Mayer & Mayer, Hotel Dam, Korda Racing, B-Trans, Kádár gumiszerviz, Banelli dekor, Viola Szabolcs informatika, lepoldsportvideo.hu, galadriel.hu,

Kapcsolódó hírek:

Best of Takszis 2010.

Egy eddig még nem látott videó Taksziséktól

Stepán Árpád: A saját, illetve a közönség szórakoztatása céljából álltunk rajthoz

Stepán Árpád és Magyar Péter aradi beszámolója

Stepán Árpiék kezdenek a superspeciálon


Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!