Különleges híreket kaptunk a Simon Gábor-Szigetvári Csilla duóról a Mikulás Rallye-val kapcsolatban, amiket Simon Gabi oszt meg a Rallye2.hu olvasóival.

Az a nagy helyzet, hogy a navigátorom, aki másodállásban a feleségem is, gyermeket vár. Ezért a jövő évi terveink, akarom mondani most már csak terveim bizonytalanok. Nagyon sok szép versenyen vagyunk túl Csillával, a Mikulás Rallye és Veszprém különösen kedvenceink közé tartozik, mert tavaly mi voltunk a leggyorsabb „kétkerekes” autó a versenyen – csak sajnos nincs külön kategóriája, ezért együtt kell mennünk a négykerék hajtású turbós autókkal. Ezek miatt „erőltettük” volna még idén a Mikulás Rallye-t, de a természet közbeszólt… 🙂 Éppen ezért a Mikuláson az egyik szerelőnkkel, Csimpivel a navigátorülésben indulunk neki a versenytávnak. Egyrészt mert jó navigál, másrészt pedig a társával, Karlóval együtt  sokat tettek azért, hogy az autónk autó legyen és oly sokszor célba érjen velünk az évad folyamán. Ilyenformán egy picit törlesztünk is felé. Eközben a babavárás eddig eltelt ideje alatt nyilvánvalóvá vált számomra az a tény, hogy Csilla mennyire nagyon elkötelezett és mennyire nagy rajongója a rallye sportnak, úgyhogy hoztunk egy döntést: amint a baba-projekt megengedi, visszaszállunk együttesen is a ringbe és eggyel komolyabb szinten fogjuk művelni a rallyezást. Ez nagyjából 2011. végén lehet majd. Azt viszont, hogy az „eggyel komolyabb szint” mit is jelent igazából, azt még nem tudom megmondani, de addig még lesz időnk és azt is megálmodjuk.

Mit is mondhatnánk erre… Nagyon jó egészséget kívánunk a Rallye2 Munkacsoport nevében a Kismamának, a Kispapának pedig gratulálunk a tökéletes „munkához”! 😉 Sok boldogságot nektek a „baba projekthez”!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!