Stepán Árpád: A Rallye Sprint Bajnokság utolsó futamát Bárdudvarnok környékén rendezték. Mivel az ORB-nek nincs idén több verseny, úgy döntöttünk, indulunk a megmérettetésen, ott próbáltunk szerencsét Magyar Péterrel és a jól megszokott Vaz 2101-esünkkel.

Szombaton rövid átvételek, pályabejárás volt a program, majd vasárnap kipihenten vághattunk neki a közel 40 km gyorsaságinak. Kizárólag a saját, illetve a közönség szórakoztatása céljából álltunk rajthoz, a ködös, sáros, rendkívül csúszós aszfaltcsíkon. Nagyon látványosan igyekeztünk autózni, szigorúan utcai gumikon. Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, annak ellenére is, hogy az utolsó gyors elmaradt. Különösen a díjkiosztó hangulata tetszett, ezek a családias rendezvények hiányoznak szerintem az ORB versenyeiről. Idén azt gondolom, hogy nem állunk rajthoz több versenyen, de jövőre ismét támadunk, Zsigulival. Hogy hol, az még kérdéses, dolgozunk rajta!

Találkozunk jövőre!

Szeretnék köszönetet mondani: a szervizcsapatnak, a szurkolónak, és nem utolsó sorban a támogatóinknak a bizalmat! Diószegi és Társa Kft, Pilsner BT, Hotel Dam, B-Trans, Kántor Gumiszerviz, Banelli Dekor, Viola Szabolcs informatika, Somogyi Motor, Korda Racing, Lepold Sportvideó, Galadriel Sportfotó, www.takszis.hu, www.rallye2.hu.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!