RSB határozatTisztelt Versenyzők! Tisztelt Csapattagok!

Amint azt az 57/2016 sz. RSB határozatban olvashattátok, az ISEUM Rallye rendezője határidőre nem tett eleget a versennyel kapcsolatos előzetes adminisztratív kötelezettségeinek, ezért kétségessé vált a verseny megrendezése.

A tegnapi nap (2016. április 19.) folyamán Oláh Gyárfás Elnök Úr hathatós közben járásának köszönhetően megállapodás született az érintett Erdészeti Társasággal a verseny útvonalának engedélyezése terén, így a rendezvény korábbi évekhez hasonló útvonala az erdészet részéről rendelkezésre áll.

A verseny útvonal lapja és kiírás tervezete a mai napon megérkezett az RSB részére, de sajnálatos módon néhány dokumentum még mindig nem áll rendelkezésünkre a jóváhagyáshoz.

A verseny további előkészítésével kapcsolatosan az egyeztetések folyamatban vannak, a rendező felé tettünk több javaslatot is a rendezvény színvonalasabbá tétele érdekében. Ez úton is türelmeteket kérem a végleges és minden illetékességgel rendelkező bizottság által elfogadott kiírás néhány napon belül történő megjelenítéséig.

2016, április 20. Sporttársi üdvözlettel: Berényi Ákos Rallye szakág vezető

 

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!