Elérkezett a várva várt komlói  megmérettetés hete! 🙂 Rádóczi Józsi vidám előzetese Komlóra.

Nagyon készülünk a versenyre, ez teljes egészében kitölti a napjainkat, olyannyira, hogy már nem is tudunk aludni. Egy nagyon kemény mentális tréningen vagyunk túl, ami segített felkészülni és remélhetőleg hozzájárul a maximális eredmény eléréséhez. (mottója: maximális extázis, ha nem figyelsz, elszállsz is) Attila barátom fogyókúrázik, Tukiék polírozzák az autót én meg hülyeségeket írok! A vérivást most kihagyjuk különféle higiéniás okok és problémák valamint ízlésbeli anomáliák miatt. Terveink szerint lesznek olyan gumijaink, amik legalább az első 2-3 kilométeren tapadnak, és ha minden jól  működik beszerelésre kerül a mindkét irányba forgatható kormány is. Ezen felül erősen gondolkodunk a külső képpel teljesen megegyező belső képet mutató szélvédő beszerzéséről, de ez akkora változást jelentene az eddigiekhez képest, hogy nem biztos a megvalósítása.

Az igazsághoz tartozik az is, hogy indultunk egy tesztversenyen az összeszokás miatt. Ennek az eredménye látszódik Hófehér ormányán, szóval összeszedtük az összes lassítót az egyik szakaszon, és egy elágban harmadszorra sikerült úgy elfordulni, ahogyan szerettük volna.

Remélem most is egy jó verseny kerekedik és sikerül megtartanunk a második helyünket, ami, tudom hogy nem lesz könnyű menet, mivel Laci barátom és mindenre elszánt navigátora A BÉLA nagyon fenekednek. Bármi is lesz a vége mind a bajnokságnak mind ennek a versenynek, nagy öröm és megtiszteltetés ennek Rallye2-es családnak a tagja és részese lenni. 🙂

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!