Elismerésre méltó győzelmet aratott a Rally2 Bajnokságban, Orfűn az Ifj. Fogarasi Attila-Toloczkó Péter páros, és a fiúk az Ózd-Eger Rallye-n bizakodnak majd a hasonlóan eredményes folytatásban. Ifj. Fogarasi Attilával beszélgettünk.

Jobban nem is kezdődhetett volna a 2021-es szezon a számotokra.

Ezzel maximálisan egyetértek, mert amilyen nyögvenyelősen indult az orfűi futamunk, annyira jól sikerült végül. Egy önindító problémát leszámítva teljesen zökkenőmentes volt a mecseki évadnyitónk, amit csak lehetett azt megnyertünk, az i-re a pontot a power stage első helyezésért járó öt plusz ponttal tettük fel, így maximális pontszámmal vezetjük a bajnokságot. Ennél többet aligha hozhatunk volna ki az Orfű Rallye-ból.

Sok dolgotok volt az autótokkal az Orfű és az Ózd-Eger Rallye között?

Kellett vele foglalkozni. A futóműben több alkatrészt kicseréltünk, átnéztük a váltót, valamint új kuplungot is kapott a Hondánk. Igyekeztünk mindenre odafigyelni, hogy borsodban is 110%-os legyen a kocsink.

Ezek szerint Ózdon is komoly tervekkel álltok oda a rajtvonalhoz?

Igen és reméljük, hogy az ózdi hétvégénk is hasonlóan jó hangulatban telik el majd, mint az orfűi. A pályák ismerősek lesznek, mindkét irányból mentem már rajtuk egy-egy alkalommal és nekem tetszenek. Tempós, lobogós pályák várnak ránk, igyekszünk rajtuk a lehető legkevesebb időt eltölteni, de a népes és erős nevezési listát elnézve küzdelmes, és komoly csatákat hozó futamra számítunk.

Rallye2.hu – Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!