Öten nyilatkoztak nekünk a Bükfürdő Rallye előtt. A „Tovább” feliratra  kattintva rögvest kiderül, hogy kik is fedték fel előttünk a terveiket, vágyaikat a versennyel kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy már bezárt a bazár, Miska bácsi levelesládája továbbra is nyitva áll minden Rallye2-es versenyző előtt, ezért arra kérjük azokat, akik még nem vallottak nekünk, hogy tegyék meg még a verseny előtt a rallye2@citromail.hu „emil” címen. 

 

Órai Balázs: Nagyon várjuk már a Bükfürdő Rallye rajtját, ahol gyorsan, de nagyon óvatosan szeretnénk autózni. A Hondánk most is minden bizonnyal tökéletesen fel lesz készítve, ahogyan azt a Grámán csapattól megszoktuk, de véleményem szerint komoly hangsúlyt kell majd a hétvégén helyezni a féltengelyek megóvására, egyáltalán nem szeretnék a törésük vagy más műszaki hiba miatt sem idő előtt a pálya mellé húzódni. Új gumikkal vágunk neki a meccsnek, kíváncsian várjuk, hogy miként fognak teljesíteni az új abroncsok. Az ismerkedésre már csütörtökön sort kerítünk, ugyanis részt veszünk a verseny előtti teszten is.

 

Hazai Imre: Az autónk még készülőben van, most építettük át murvára és a felkészítés is igen jól halad. Kicseréltünk néhány apróságot, és bízunk benne, hogy megbízhatóan teljesít majd a hétvége során. A pályák fekszenek az autónak, mivel elég hosszú, tempós egyenesekkel megtűzdelt szakaszokkal találkozhatunk majd, amiket íves kanyarok zárnak le, kicsit dobálósan, de korán sem olyan óriási kövekkel, mint amiket Veszprémben láthatunk és az ilyen feladatokat szereti a BMW-nk. Vártuk már ezt a murvás futamot és reméljük a futam végén, a célban is azt mondhatjuk majd el, hogy szeretjük ezt a versenyt. A kategóriánkban szeretnénk minimum a dobogó alsó fokára felállni. De ha fentebb léphetünk a végén az „emelvényre” azt sem bánjuk majd…

 

Bodnár Attila: A pályákról igazából még most nem tudok véleményt alkotni, mivel a Bükfürdő Rallye lesz életem első murvás versenye. Eddig még nem versenyeztem ilyen talajon. Meglátjuk milyen lesz, és a futam végére már biztosan okosabb leszek abban a kérdésben is, hogy egyáltalán tetszik, vagy nem ez „műfaj”. Egyenlőre még nem érzem. Az autó az rendben van, rajtkész, ráadásul úgy érte el azt az idilli állapotot, hogy nagy anyagi áldozat vagy komolyabb munka nélkül tudtuk rendbe hozni a Miskolc Rallye után a Hondánkat, tehát már nagyon várjuk az első gyorsaságit, ahol még teszt üzemmódban közlekedünk majd, mivel mi nem leszünk ott a verseny előtti teszten. Az minden bizonnyal nagy segítség lesz a számomra, hogy a navigátorom, Bara Pisti már versenyzett régebben a vas megyei pályákon, remélem tud majd nekem átadni valamit a meglévő tapasztalataiból.

 

Baksai László: A pályák azok már ismerősek számomra (is), a második gyors egyedül, ami most visszafelé lesz, ezen ilyen formában még nem versenyeztem. A pályafelírás mindeddig elmaradt, csütörtökön fogunk rá sort keríteni, izgatottan várjuk, hogy milyen körülmények várnak ránk majd a helyszínen. Az autónkkal még van mit csinálni bőven, megint az utolsó percre készül csak el, de remélem este már kipróbálhatom, hogy milyen lett a felkészítése. Úgy érzem jó lesz ez a verseny. Új gumikat vásároltunk, nyernünk kell, óriási szükségünk van a pontokra, igyekszek majd nagyon jól teljesíteni. A pályák fekszenek nekem, szeretem is a murvát, bátorság is kell rá, és abból szerintem nem lesz hiány… 😉

 

Szecsődi Norbert: Molnár Feri bácsival az A/6 géposztályban fogunk ezúttal is rajthoz állni. Csütörtökön megnézzük a pályákat, amik az eddigi tapasztalataink alapján elég jóknak tűnnek. Teljesen új murvagumikkal fogunk rajthoz állni, ami a Feri bácsi érdeme. Nagyon-nagyon precízen fel fogunk készülni a szakaszokra, azért, hogy nagyon jó helyen végezhessünk.

 

Stepán Árpád: Ugyanazzal a tervvel és stratégiával állunk rajthoz, mint amit 2010-ben is alkalmaztunk, és akkor bejött. Megpróbálunk nyerni a kategóriánkban, amire úgy vélem reális esélyünk is van. Pályák közül hozzám talán a Söpte és a Káld áll közelebb, ezek nekem a színpatikusabbak, a Hosszúpereszteget azt legszívesebben ki is hagynám, mert az egyáltalán nem tetszik. Ez a feladat, megoldjuk. Az autónk jó, Miskolc előtt került bele egy új motor, most már összekopott, tehát jól kellene neki muzsikálnia. A jobb1-ben újra Magyar Peti olvassa az itinert, persze csak miután pénteken hajnalban odaérünk Bükfürdőre.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!