A miskolci fiaskó után a Borsi Junior Team a Bükfürdő Rallye-n biztonságos autózással a kategória 3. helyén ért célba, így Papp Kati élete első murvás versenyén és második Rallye2-es futamán értékes pontokat szerzett.
Az igen szélsőséges körülmények között megrendezett versenyen Kati, a csapat utasításait fegyelmezetten betartva, biztos kézzel vette a hat gyorsasági szakaszt és így az elvárásoknak megfelelően problémamentesen teljesítette a verseny távját. A második futamra már egy rutinos és jól összeszokott csapatként mind a jármű felkészítése, a verseny közbeni szervizelése és mind a teljes háttérmunka profi módon zajlott a csapatnál, ami a versenyzők számára egy megnyugtató hátteret jelentett. A páros fáradtan, de nagy örömmel ért célba.
„Tudjuk, hogy sokat kell gyorsulnunk, de a csapat elvárása a célba érkezés volt. Nagyon sokat tanultam ezen a versenyen és látom, hogy az autómban sokkal több lehetőség van. Jól éreztem magam a kormány mögött, végre élveztem a gyorsasági szakaszokat, sikerült kiengednem és bízni kezdtem magamban is.”- mondta Kati.
A Junior Team az eddiginél még nagyobb lelkesedéssel készül a szezon következő futamára.

Nagy köszönetet mondunk a versenyautót felkészítő és a versenyen szervizelő szerelőinknek, Borsi Gergő csapatvezetőnek és a támogatóinknak.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!