Már a pályabejáráson sikerült utol érnünk Kuncz Dezsőt, aki Komlón is igyekszik jól teljesíteni majd, de nem titkolja, elsősorban a végső siker lebeg a szeme előtt, ezért itt is taktikusan fog majd közlekedni.
Rallye2.hu: Szia Dezső, mi újság felétek a Baranya Kupa előtt? Úgy tudom már Komló környékén vagytok.

Kuncz Dezső: Így van, éppen a pályabejárást végezzük.

Rallye2.hu: Remek. Akkor már el is mondhatod nekünk, hogy miként tetszenek a pályák neked?

Kuncz Dezső: Hát nézd: abból a 100 méterből, amin eddig végigjöttünk nem sokat tudok megállapítani.

Rallye2.hu: Rendben, te nyertél, akkor válaszolj a papírok és a kiírás alapján!

Kuncz Dezső: A ránk váró pályák nekem nagyon tetszenek, és a Baranya Kupa mindig is jó verseny szokott lenni. Várhatóan most sem csalódunk.

Rallye2.hu: És az autótok milyen állapotban várja a rajtot?

Kuncz Dezső: A nagyobb változás az autón belül történt, mivel Anettát ezúttal Kemény Zsolt helyettesíti. A Hondánkkal semmi különös nincs, alaposan felkészültünk, reméljük kibírja a hosszabb versenytávot is.

Rallye2.hu: Ha így lesz, akkor milyen eredménnyel lennél elégedett?

Kuncz Dezső: Nekem végül is majdnem, hogy mindegy a végeredmény, a legfontosabb, hogy a tatabányai meccs előtt megőrizzem a bajnokság vezető helyét, a lehető legnagyobb pontkülönbséggel. Ha ez több lesz a Baranya Kupa után, mint amennyi előtte volt? Hát üsse kavics. Azt az érzést is el tudom majd viselni biztosan valahogy… 🙂

Rallye2.hu: Sok sikert kívánunk neked hétvégére!

Kuncz Dezső: Köszönöm, és én is jó versenyzést és szurkolást kívánok mindenkinek a Baranya kupára! Gyertek ti is, mi már itt vagyunk.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!