Szuperspecial pénteken este a „legbelebb” belvárosban, nappalból sötétbe. Főút lezár, kordonok, gumilassítók kipakol és had menjen.

Mikor vége a mókának, főút megnyit, mehet a forgalom. Senki nem aggódik, senki nem anyázik. Mindenki élvezi és olyan, mint augusztus 20.-án. Nincs hátráltató önkormányzat meg engedélyeztetési kérdés! Bereczki Norbiék bekezdtek a Brassó Rallye-n: megszerezték a Citroen Trophy 1. helyét!

Várjuk a szombat reggelt bízva a jó időben… Jó idő nem jött, így rajtunk volt a sor, a szervízparkban lehetett vagdosni a gumikat. Esőgumi fel, mert lent eső, de a hegyen hó esett. Minden a legnagyobb rendben úgy, hogy a Citroen Trophy kordinátora legalább százszor kérdezte meg, hogy minden okés e? Vlad Cosma a tavalyi bajnok az első gyorson leamortizálta a vasat, de a többiek kitartóan nyomultak. Bolgárok és románok egyaránt. Magyarországon ilyen változatos időjárással még nem találkoztam. Nap, eső, hó, szél és eső, nap, hó, szél, majd nap, eső, szél, és újra hó… de sorolhatnám még. A vége Citroen Trophy 1. hely, R csoport 1. hely, abszolút 6. hely. Aminek borzalmasan örülünk és reméljük ezt jól meg is ünnepeljük majd. Céldobogó nincs, de parc ferme van, majd este 10 órakor díjátadás az aztán lesz!!!

Tehát sikerült a fiúknak ott folytatni, ahol tavaly a Rallye2–ben abbahagyták. VIVA !!!!!

Üdv Mindenkinek: Soós Szabi

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!