Kuncz Dezsőék az A/6 bajnoki címéért hajtanak

Kuncz Dezső újra megszokott navigátorával, Kemény Zsolttal áll rajthoz Borsodban, de ez az idilli helyzet sajnos nem végleges.

Az autó már majdcsak teljesen elkészült, a szükséges alkatrészeket kicseréltük és csupán a futómű beállítása van hátra, amit ma –szerdán- elvégzünk és a veszprémi festéksérülések kijavításával kell még némi időt eltöltenünk. Ezután már csak az eddig szupertitkosan kezelt pályák bejárása marad hátra a Borsod Rallye előtt, ahol szeretnénk minél jobban szerepelni és lehetőség szerint megszerezni az A/6-os géposztály bajnoki címét, ha már a többi lehetőségünk év közben elúszott.

Jó lenne az abszolútban is valami értékes pozíciót kiharcolni, és ebben a megszokott navigátorom Kemény Zsolt lesz ezúttal segítségemre, ő diktálja borsodi pályákon majd az itinert, köszönhetően az augusztus 20-i ünnepi hosszú hétvégének, mert így a munkahelyi elfoglaltságai lehetővé teszik, hogy újra beüljön mellém a jobb 1-be. Sajnos ez csak erre a versenyre vonatkozik, mert már előre jelezte, hogy a Baranya kupán ismét nélkülöznöm kell őt.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!