A jelenleg kialakult helyzetről kérdeztük meg Juhász Istvánt az RSB ORB versenyzői képviselőjét aki egy pár szóban elmondta a véleményét.  

Rallye2.hu: Mi a véleményed a kialakult helyzetről?

Juhász István: Sikerült versenyzőt, szurkolót, rendezőt bizonytalanságba taszítani új vezetésünknek. Teljes vakrepülésben vagyunk, hiszen már a licensz váltás határidejét is ki kellett tolni az RVSZ késése miatt ( az okokat szerintem mindenki ismeri ). Most az IB nevezési határidő után módosít a szabályokon.

Rallye2.hu: Az eddigi  RSB Rallye 2-t érintő döntései megmaradnak-e vagy azokat is felülbírálják?

Juhász István: Remélem nem.

Rallye2.hu: Látsz e kiutat a jelenlegi helyzetből?

Juhász István: Kiút persze mindig van, az a kérdés mennyi idő kell, hogy megtaláljuk. Vannak természetesen elképzelések, de még túl korai lenne erről beszélni.

Rallye2.hu:  Milyen a viszonyod a mostani felső vezetéssel?

Juhász István: Nekem személyes konfliktusom még senkivel nem volt.

Rallye2.hu: Szerinted mi lenne az, ami gyors és a legtöbbek számára megfelelő megoldás lenne a problémák kezelésére?

Juhász István: Azt gondolom elsősorban az Eger Rallye kérdésében kellene dönteni. Szerintem az idő rövidsége miatt nem lenne szerencsés bármilyen változtatás. Hosszabb távon az lenne a célravezető, ha az Elnökség ígérete szerint nem avatkozna bele a szakágak munkájába.

Rallye2.hu: Milyen hatással lehetnek a történtek az Eger Rallye-ra, hogy készüljenek a versenyzők, mondj valami megnyugtatót nekik!

Juhász István: Megnyugtatót remélem az Elnök úr fog mondani hétfőn! Mi, és úgy gondolom mások is ugyanúgy készülnek tovább, hiszen ez a versenyzők feladata. Ahogyan korábban is fogalmaztam, remélhetőleg az Eger Rallye-ban nem lesz semmilyen változás.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!