Nagy Tamás a Rallye2 versenyzők képviselője is válaszolt kérdéseinkre.

 

Rallye2.hu: Mi a véleményed a kialakult helyzetről?

Nagy Tamás: Azt gondolom, hogy nem túl szerencsés dolog, egy amúgy is a 24-ik órában elkészült RVSZ-t módosítani a nevezési zárlat után, kettő héttel a verseny rajtja előtt. Tartok tőle, hogy egy ilyen lépés az egész bajnokság komolyságát vonja kétségbe, legfőképpen pedig az, hogy azok a „sport iránt elkötelezett, többéves tapasztalattal bíró”, vezetőink tették ezt akik, a szóban forgó RVSZ t egy héttel korábban jóváhagyólag elfogatták, majd még is módosították, miután kihirdetésre került a tagság felé. Számomra ez érthetetlen, és nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve…


Rallye2.hu: Az eddigi  RSB Rallye2-t érintő döntései megmaradnak-e vagy azokat is felülbírálják?

Nagy Tamás: Amennyire tudom a  Rallye2-t nem érintik a változtatások legalábbis közvetlenül.

Rallye2.hu: Látsz e kiutat a jelenlegi helyzetből?

Nagy Tamás: Igen, látom a fényt az alagút végén…de miért dudál?? 🙂 Félre a tréfát, igen nyilván mint minden helyzetnek ennek is van megoldása, le kell vonni az eddigi tanulságokat, és azokból tanulva kell cselekedni a jövőben…


Rallye2.hu: Milyen a viszonyod a mostani felső vezetéssel?

Nagy Tamás: Személyesen nem mindenkit ismerek, épp most érnek az első benyomások…

Rallye2.hu: Szerinted mi lenne az, ami gyors és a legtöbbek számára megfelelő megoldás lenne a problémák kezelésére?

Nagy Tamás: A legfontosabb most az lenne, hogy ha az év első versenye, rendben, gond nélkül mindenki megelégedésével zajlana le, nélkülözve az utolsó utáni pillanatban tett változtatásokat. Hosszabb távon, pedig lévén, hogy szövetség van a tagságért és nem fordítva, a versenyzőknek kell eldönteniük, hogy milyen irányt szeretnének követni, azt amire már egyszer letették a voksukat, vagy esetleg másikat.


Rallye2.hu: Milyen hatással lehetnek a történtek az Eger Rallye-ra, hogy készüljenek a versenyzők, mondj valami megnyugtatót nekik!

Nagy Tamás: Sajnos ez esetben a magam részéről semmi megnyugtatót nem tudok mondani, lévén hogy nem tőlem erednek az izgalmak sem 🙂 De azt gondolom, hogy az megnyugtató lenne ha az IB esetleg revideálná, az egyszer már revideált döntését…Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!