Gerevich Dominik és Kapás Attila Orfű után Egerben sem volt szerencsés, de az Eger Rallye után már tudtak minek örülni, hiszen a fiatal pilóta második Rally2-es versenyén végre átgurultak a célvonalon. A hétvégéjük nem volt teljesen felhőtlen, ám azt, hogy sikerrel vették az akadályt, teljesítették mind a hét gyorsasági szakaszt, az mindenképpen a biztató jelek közé sorolhatjuk. Gerevich Dominktól kaptuk ezt a rövid élménybeszámolót, az Eger Rallye-ról.

Az Orfűn felrobbant váltónk helyett teljesen teljesen új készült Lengyelországban. Az Eger Rallye előtti csütörtök reggel érkeztünk haza vele Rykiből, így nem maradt már idő tesztelni az autót.
A pályabejárás szombaton megtörtént, majd indultunk a szombati első szakaszra , ami előtt részem volt egy kis árokjárásban. Túl nagy volt az akarat, hogy odaérjünk és akkor még nem tudtuk, hogy a korábbi összetartás-széttartás problémánk, amivel azóta kínlódunk, hogy a kocsi nálunk van – valójában egy kormánymű hiba, ami hozzásegített az árokjáráshoz. Ez alapvetően meg is pecsételte a sorsunkat és a folytatást is. Innentől már csak azért küzdöttem, hogy az autót az úton tartsam. Szinte kormányozhatatlan volt, hol jobbra, hol balra nem akart kanyarodni. Szerintem bárki hazament volna az első gyors után, én viszont mindenféleképp célba akartam vinni a technikát mert minden áron be akartam fejezni végre egy versenyt. Nyilván csalódottak vagyunk mindketten Attilával hiszen jó lenne végre úgy teljesíteni egy versenyt, hogy esetleg a mezőnyben is megtaláljuk a helyünket.

2 hónap van a Kazincbarcika Rallye-ig, őszintén reménykedünk benne, hogy nem lesz több műszaki problémánk, és esetleg végre versenyezhetünk is.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!