Az évkezdettel kapcsolatban, mint más bajnokságokban, így a Rallye2-ben sincsenek túlzottan jó hírek. Azt bevallom őszintén, hogy már régebben közhírré tehettük volna, hogy az F csoport 2010-2011-es bajnoka, Medvecz Péter és párja Ági biztosan távol marad az idei Rallye2-es bajnokságtól. Sárga Mitsubishijük, már be is mutatkozott új tulajdonosánál Orfűn. A következő nagy érvágásunk a Rallye2 tavalyi abszolút 2. helyezett párosának a Rádóczi József-Szemmelroth Anetta duónak a kiválásának a híre volt. Józsika a hírek szerint egyetlen futamon sem szerepel az idén, Anetta pedig a JG-2 Racing Team-hez igazolt, Németh Fruzsina helyén, Kuncz Dezsőnek diktálja majd az itinert. Papp Katalinéknak szintén elég kevés esély van arra, hogy 2012-ben láthassuk őket, mint ahogy Baksai Laci éve is képlékeny még. Az azonban már biztos, hogy ha Laci indul is, akkor is új navigátor után kell néznie, mivel Nagy Béla nem a versenypályákon tervezi az idei évét. De valamiért nem vitt rá a lélek, hogy csupa rossz hírrel pakoljam tele a Rallye2 honlapját, ezért várakoztam egy kicsit, és végre egy várva várt jó hír is megérkezett, mégpedig Szecsődi Norbitól.

 A közelgő Eger Rallye előtt örömmel jelenthetjük, hogy Molnár Ferenc és Szecsődi Norbert ismét egy párost fog alkotni 2012-ben, a jól bevált A/6-os Honda Civic versenyautóban. Természetesen, mint mindig, ezúttal is egész évre tervezzük az együttműködést, aztán meglátjuk, hogy miként alakulnak a dolgok az évad folyamán. Szeretnénk jókat versenyezni, és lehetőséget biztosítani az ifjú Titánoknak a harcra! Célunk, hogy minél több versenykilométert gyűjtsünk és, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki magunkból, valamint a versenyautóból egyaránt, és nem zárkózunk el a dobogós helyezésekért kapható pontok, kupák és érmek átvételének lehetőségétől sem! 🙂 Bízunk benne, hogy ezúttal is ugyanolyan jó csapat fog összejönni Rallye2-ben, mint ahogy az előző években, már megszoktuk. Igaz 2011-ben sajnos egy kicsit kevesen voltunk, de így is szinte egy „nagy családként” funkcionáltunk, kiváló volt a légkör és a társaság. A hosszú téli időszak alatt a versenyautót már túlon-túl átjárta a műhelyszag, éppen ideje lesz már, hogy ezt kicsapassuk a friss, tiszta versenygőzös hegyi levegővel. Volt lehetősége feltöltődni erővel, energiával, kipihenték magukat a gátlók, fékek, de ha jól sejtem Feri bácsi azért az olajokat lecserélte a „munkagépben”. (Ebben nem vagyok biztos).

Nagyon várjuk már a versenyt, a szezont, hiszen mint már utaltam rá, nagyon hiányzik nekünk a társaság, a légkör, stb. Remélem – sőt bíztatom a Rallye2-vel kacérkodó sporttársakat, hogy bátran jöjjenek a Rallye2-be- sokan leszünk az évad során a Rallye2-ben és nagyon jót versenyzünk majd 2012-ben is!

Üdv: Szecsődi Norbi

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!