Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Román kalandtúra….

Úgy döntött a Bereczki-Kozma kettős, hogy külföldön is megmérettetik magukat, így hát nekivágtam velük együtt  a nagy Romániának. Soós Szabi élménybeszámolója.

Az Arad felé vezető út már abból a szempontból nem volt egyszerű,hogy azt gondoltuk minél többet megyünk magyar úton annál jobb lesz ! Ez nem igaz . Ez rossz döntés volt. Tájékoztatok mindenkit, hogy pokoli a különbség,  Románia nyert!

Teljesen jól járhatóak az utak ,legalábbis eddig a percig ,amelyeken közlekedtünk. Az emberek és az autósok is úgy közlekednek ahogy azt megszokhattuk odahaza.

Nem számít a piros lámpa, és az a szabály ,hogy nincs szabály. A gyorsasági szakaszok felemásak ,van ami tetszik van ami nem . Az élelmiszerboltokban ugyanazok és ugyanannyiért kaphatóak mint nálunk, és az éttermek is jók. A rendező által biztosított szállás jónak mondható.

A szállásunk előtere elég régiséges….

Tehát semmi különbség eddig a környezetben és a helyi dolgokban, kivéve a kis falusi palotákat !!!!

Elájultunk!!!  Később még jelentkezek…

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás to “Román kalandtúra….”

  • admin szerint:

    Na akkor abból a jófajta Petrom 95-ösből nyomjátok csak tele a szekeret! Az legalább benzin a javából. Vagy az okosított naftájuk! Besírsz úgy megindul tőle az autó. A Molos pancslé a nyomába sem érhet a Petrom benzineknek.

  • GabikaWRC szerint:

    Mármint én írtam az előzőt.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük