Stepán Árpád: Azt hiszem életünk eddigi legfantasztikusabb élményét élhettük át Kornéllal a hétvégén, hiszen előfuthattunk a több mint 15.000 nézőt vonzó Rallycross Európa bajnokság Magyar futamán.

Hodula Misitől kaptuk a meghívást, a verseny előtt szerdán este későn, persze azonnal igen lett a válasz, annak ellenére, hogy az autó darabokban volt, mivel a murvás futamokra elkezdtük átépíteni. Csötörtök reggel már megkezdődött a felkészítés, és csisszre ugyan, de kész lett a versenyig.

A főszervező – Jőrös István Úr – megkért minket, hogy lehetőleg minél látványosabban közlekedjünk. A visszajelzések alapján azt hiszem sikerült a kívánságának eleget tennünk!

Háromszor mehettünk végig a rendkívül lelkes közönség előtt, a két előfutam és a döntők előtt. Leírhatatlan érzés ennyi ember előtt autózni, mikor az autóban hallja az ember a szurkolást, a dudákat.. tényleg csodálatos!

Szeretnék köszönetet mondani: Hodula Misinek, Jőrös Úrnak, Musztángnak, a rengeteg szurkolónak és nem utolsó sorban támogatóinknak a bizalmat.

Belső felvétel a taxiból Nyírádról

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!