Csodálatos helyszín fogadta a Rallye2 mezőnyét az elmúlt hétvégén. Igaz a messziről jött embernek kissé olyan Bükfürdő hatása Bük település mellett mint egy pusztában kinőtt üdülőfalu. A környezet és a fürdő is egy fantasztikus nyaralóhely hatását kelti.

A csodálatos éttermekben étkező rengeteg idegenül beszélő ember miatt igazi határ közeli hangulat jellemzi a rallyenak otthont adó helyszínt. A fürdő bejáratánál állították fel a rajtkaput amelyen a mezőny 16 órakor haladt át az ORB mezőnye előtt. A rajtceremónia után a csapatok folytathatták a jól megérdemelt pihenésüket szombat délelőttig. 10.00-kor vette kezdetét a verseny a kettő azaz kettő féle gyorsasági szakasz első szakaszán. Ezen a speciálon az A/N csoportban a 201. rajtszámmal Bereczkiék diadalmaskodtak, Óraiék előtt. A második szakaszon cseréltek de a szervízparkba behajtáskor is az első szakasz előnyének köszönhetően Bereczkiék vezettek. A szervízpark gyűjtőjében egy vadonatúj kisérletezésnek lehettek szereplői a versenyzők, ugyanis a rallye2.hu jóvoltából egy on-line élő közvetítéssel kisérhették figyelemmel a riportokat az otthon maradt rallye rajongók. A verseny  harmadik gyorsaságiját szintén Bereczkiéknek sikerült teljesíteni a leggyorsabban, ismét Óraiék előtt, majd a negyediken ismét csere következett be. Az újbóli gyűjtőben ismét riportokat készítettek a rallye2.hu munkatársai, amiket hamarosan a weblapunkon láthatnak az érdeklődők. Az ötödik azaz  utolsó gyorsaságira maradt a döntés ahol szintén Óraiék voltak a leggyorsabbak de így sem tudták maguk mögé utasítani a versenyt megnyerő Bereczkiéket.

Az abszolút végeredmény:

 1. Bereczki N-Kozma L /Honda
 2. Órai B-Jancza T /Honda
 3. Rádóczi J-Szemmelroth A /Peugeot
 4. Baksai L-Laboncz L /Lada
 5. Kondor L-Dara R /Peugeot
 6. Lukács K-Mesterházi M/Honda
 7. Práj F-Érczkövi A /Honda
 8. Kuncz D- Kemény Zs/ Honda
 9. Neukirchner A-Kovács T /Honda
 10. Gál Attila-Lencsés T /BMW

Az F csoportban is izgalmasra sikeredett az idei év első murva versenye, ugyanis a verseny előtti bajnokságot vezető Borbásék az első gyorson csak a harmadikok voltak Vingler és Medveczék mögött. A második szakasz is hasonlóan sikerült Borbáséknak csak a második helyre Dudásék jöttek be. A harmadikon már Borbáséknak nem volt eredményük és innen az utolsó gyorsaságiig lemásolták az eredményt, ugyanis Medvecz, Vingler, Dudás sorrendben értek be a versenyzők az utolsó három szakaszon. A két első szakaszon  szerzett előnyük így is elég volt Vingleréknek mert a verseny végén őket hirdették győztesnek.

Az F csoport végeredménye:

 1. Vingler A- Fedor T /Mitsubishi
 2. Medvecz P-Medvecz P-né/Mitsubishi
 3. Dudás Cs -Dudás V /Subaru
 4. Simon G-Szigetvári Cs /BMW
 5. Szabó F-Kocsis I /Lada
 6. Stepán Á-Lovay M /Lada
 7. Varga N-Jobbik D /Lada
 8. Mang H-Kósa T /Fiat
 9. Kunya D-Hamza T /Lada
Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!