RÁDÓCZI JÓZSI ÉS SZEMMELROTH ANETTA „HÓFEHÉR”-REL MISKOLCON

 

Alig vártuk, hogy elérkezzen ez a hét, hiszen vár minket Miskolc és mi is Őt!!!

 

2011-ben április 28-30-ig kerül megrendezésre a 18. Hell Miskolc Rally, az Országos Rally Bajnokság második futama, ahol az Eger Rallyn történt „autótesztünk” után, nagyon keményen durvítunk majd a Rallye2 mezőnyében Hondánkkal, vagyis „Hófehér”-rel. Az égiek és Anyukánk áldásával, természetesen!

Jó hír a rajongók számára, hogy a szerviz park és a gyorsasági szakaszok is ingyenesek lesznek. A pályabejárásra, csütörtökre már beszereztünk egy kamionnyi jegyzetfüzetet, így biztosan belefér majd az itinerünk.

A prológra is baráti árat ígérnek a rendezők, reméljük tele lesz a népkerti salak aréna, április 29-én, pénteken, melynek startja egyúttal a verseny ünnepélyes rajtceremóniája is. Sok rally, illetve Rádóczi-Szemmelroth fanatikust várunk a prológra, ahol a főszereplő „színes gyorskocsik” mellett más izgalmas dologgal kedveskednek majd a közönségnek. Szerintünk lesz zizi-bambi-körhinta is J!

Szombaton hajnaltól, napnyugtáig  tövig nyomjuk majd a gázt, ezt megígérhetem.

A 10 gyorsasági szakaszt daedalonnal felvértezve, gyilkos tempóban zúzzuk majd, szokásos búskomor hangulatban. Legtöbbet a Kány – Szemere szakaszról, mely a szlovák határ menti szűk aszfaltos, technikás, lobogós rész, és az erdőbényei hidas ugratóról álmodtunk, és készültünk rá testileg-lelkileg-szervizileg. Júpiééé!

Árríbá-árríbá Miskolc! Jöjjön, aki él és mozog! Várunk mindenkit!

 

TMC Rallysport

Rádóczi Józsi és Szemmelroth Anetta

 

 

 

 

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!