Remélem elsőként írok, így elkezdhetem a versenyt, ha még nem is a pályán, amit tavaly kezdtünk a ki ír hamarabb beszámolót kategóriában. Rádóczi Józsi előzetese.

No kérem! A csapatunk gőzerővel készül az évadnyitó versenyre, és azt ígérhetem, hogy nem fogunk csalódást okozni. 😉

Tukiék napi szinten foglalkoznak az autónkkal, építgetik, szépítgetik és minden munkát elvégeznek rajta, amit ilyenkor szokás csinálni egy versenyautóval. Nagy reményekkel és nagyobb elvárásokkal indulunk neki az idei évnek, mint az elmúlt esztendőkben bármikor. Igaz 2011 nem indul valami simán számunkra, de ezt nem kell senkinek ecsetelnem. Ami hiányzik az a pénz, a pénz, és a pénz, de, ami jó hír, az az, hogy már vettem lottót. 🙂 Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor az új autó mellett döntöttünk, azt már világosan látjuk, de ez nem hátráltat bennünket.

Az már biztosnak tekinthető, hogy Anetta maradt a navigátori ülésben (Köszönet Attilának az önfeláldozásért) és már ettől 20 kg-val könnyebb let az autó. A szervizcsapat is maradt a jól bevált gárda és a mindig jó hangulatot gerjesztő Tuki és Bűntársai Zrt. A legnagyobb változást Piroska cseréje jelenti a csapatnál, őhelyette Hófehérke lesz az idei társunk, aki egy igazi Japán csoda, kicsit gésa kicsit ninja de leginkább Honda és fehér. Az első teszteken sajnos nem tudtam részt venni, de láttam fényképen és meséltek róla. Nagyon szép! 🙂 Mindent összevéve nagyon várjuk már az Eger Rallye-t és a versenyt, mert hiányzik a hangulat az emberek a és Rallye2 család. Ha másért nem, ezért ott a helyünk!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!