Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Kuncz Dezső Németh Fruzsinával a jobbján versenyez 2011-ben

Az JG-2 Racing Team autója, mint tudjuk javában épül Olaszországban. De arról folyamatosan bizonytalanságok láttak eddig csupán napvilágot, hogy vajon ki fogja Kuncz Dezsőt segíteni a pályákon „eligazodni”. Sok lehetőség ugyan nem volt, de mindeddig három esélyesnek tűnt a történet. Németh Fruzsi és Kemény Zsolt volt a fő várományosa az újonnan épülő Honda Civic Type-R jobb1-ének, de ettől függetlenül a Mikulás Rallye-n is navigátort tesztelt a JG-2 Racing Team csapata. Mostanra letisztult a kép. Németh Fruzsi lett a befutó. A részletekről Kuncz Dezső beszélt a Rallye2.hu-nak.

Kuncz Dezső: Valóban elég sokáig nem lehettünk biztosak abban, hogy ki is fog mellettem ülni a 2011-es versenyek folyamán az autóban. Én mindenképpen olyan emberrel szerettem volna együtt dolgozni, aki a teljes évadot végig tudja velünk csinálni, és azt hiszem, arról nem kell hosszabban mesélnem senkinek, hogy mennyivel nehezebb, ha az ember mellett nem egy állandó navigátor diktálja az itinert. Kemény Zsolti munkahelyi elfoglaltságai miatt már tavaly sem tudott mindig ott lenni a futamokon, most pedig már korábban bejelentette, hogy minden valószínűség szerint nem tudja biztosra mondani az idei versenyeken való részvételt sem. Ezért is kezdtünk navigátort keresni az idei bajnokságra. A Mikulás Rallye-n, – ahol az útfelület jegesedése miatt érdemi munkát nem tudtunk végezni- Kerekes Lászlót teszteltük, hogy ha minden kötél szakad, akkor se kelljen a kutatást újra a nulláról kezdenünk. De nemrégiben biztossá vált, hogy ebben az évben Németh Fruzsina lesz a versenyzőtársam, aminek nagyon örülök, mivel tavaly már versenyezhettünk együtt Veszprémben és Komlón is. Fruzsiban volt egy kis félsz azzal kapcsolatban, hogy miként alakulnak a dolgok, ha a párja Nagy Tamás nem tud esetleg teljes évet menni a Rallye2 bajnokságában. Tartott tőle, hogy Tomit netán bánthatja, hogy ő pedig egy vadonatúj versenyautóval teljesítheti az évet. De Tamás nagyon rendes volt, amiért nagy-nagy köszönettel tartozok neki, és meggyőzte Fruzsit arról, hogy nem szabad kihagynia egy ilyen lehetőséget, hogy teljes évet versenyezhet egy gyári Honda versenyautóval, még akkor sem, ha netán nekik nem úgy sikerülne az évük, ahogy azt előre eltervezik. Nagyon hálás vagyok ezért Tamásnak, mert nagy gondban lettem volna, ha ő nem segít ezt a helyzetet megoldani.

Nem sok lehetőségem lett volna a navigátorok közt válogatni. Mint mondtam Zsolt a mai napig nem tudja még azt sem, hogy a saját éve hogyan néz ki, ezért sem tudott sajnos nekem biztosat ígérni. Fruzsit egyelőre még az egyetemi elfoglaltságai is hívják, valamint a munkahelyén is helyt kell állnia, de jelenleg 99,9%, hogy végig tudjuk csinálni együtt az előttünk álló bajnokság minden futamát. És nekem ez most a legfontosabb. Hogy az autónkról is essen néhány szó, megragadom az alkalmat, és elárulom, hogy hamarosan, maximum két héten belül indulunk érte a JAS Motorsporthoz, ami nem is baj, mivel március 13-án, a debreceni gépkönyvezésen szeretnénk mi is ott lenni.

Még egyszer: KÖSZÖNÖM Nagy Tomi! 🙂

Kapcsolódó hírek:

Kuncz Dezsőék autója is szépen alakul Olaszországban

Kuncz Dezső: Szerencsénk volt, bajnokok lettünk

Eleje még csak-csak, de a vége… Megvágtuk a riportot.

Kuncz Dezső: Volt olyan, hogy a rajtoltató bíróknak kellett megtolnia az autót, hogy a rajtból el tudjunk indulni

Kuncz Dezső: Rendkívül pozitívan álltak hozzánk a JAS-nál

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

65 hozzászólás to “Kuncz Dezső Németh Fruzsinával a jobbján versenyez 2011-ben”

 • R József szerint:

  Ez nem ér! Nem elég,hogy a Dezső jobb pilóta ,a Fruzsi meg sokkal szebb mint én. Hol itt az esélyegyenlőség? 🙂

 • jt szerint:

  Vazze’ Dezső ! Ezzel nyertetek vagy 100 kilót …
  🙂
  Ezek után nyugodtan eszem tovább a velős pacalt…
  🙂

 • Blazsev szerint:

  A JAS-nál a mérnökök meg fogják a fejüket “va fan culo Dezso, hogy legyen most a futómű impostazione? a jobb oldal lebeg in aira”

 • GabikaWRC szerint:

  Szigorúan csak csülkösen Tamás! 🙂

 • oriol szerint:

  Tamás azért finoman közlöm ,hogy 100 kg alatt vagyok és egerig cél a 90 kg, ugyhogy velös vagy csülkös pacal nuku.

 • R József szerint:

  Próbáld meg a mákostészta konzervet, állítólag csodákra képes.
  Balázs nekem még 4kg és 79. 🙂

 • jt szerint:

  Nyugi Balázs, meg egy hét és otthon vagyok!
  Ott aztán kezdődik a fogyókúra …
  🙁
  Szarazkenyer Norbi módra ….
  És sajna nem a Bereczki fele …

 • GabikaWRC szerint:

  Román hamburgert mi?. Két szelet száraz kenyér, közte meg egy harmadik. 😀

 • ORIOL szerint:

  Nálam mindig a Salánki Gabi fényképei verik ki a biztositékot ott szoktam észlelni hogy közelitek a vágósulyhoz ,

 • GabikaWRC szerint:

  🙂 A fotós mindig hozott anyagból dolgozik… 🙂 Látod Balázs! Ezért szeretek én a fényképezőgép hátsó végén állni… 😉

 • tomee szerint:

  Most mit szóljak én? 80 LE erősebb autó, és 50 kg val könnyebb navigátor…hát hol itt az igazság??:):) Ezúton szeretnék kérni minden kedves versenyzőzársamtól, 10 mp előnyt gyorsonként. köszi:)

 • jt szerint:

  Vezessük be a handicap-et.
  Tegyünk a Fruzsi mellé homokzsakot.
  🙂
  Szigorúan az egyenlő esélyek miatt….
  És akkor maradhat a velős pacal….
  🙂

 • R József szerint:

  Csak szeretnék szólni, az én kedves Anetta navigátorom is közelít a Fruzsi súlycsoportjához! Csak az a baj ,amit ő lead azt én felszedem, ma már 5 kg a 79-ig. 🙁 Ma elkezedtem a diabetikus abáltszalonna diétámat. Vagy , vagy !

 • tomee szerint:

  Ha ezen múlik, kedves versenyzőtársak én mindenkit meghívok egy kiválló vadpörire, ha szeretitek, természetesem, sok kenyérrel és nokedlivel…

  hízzatok csak… 😀

 • GabikaWRC szerint:

  Épp ezért javasolnám, hogy homok helyett krumplit tegyünk be inkább hozzájuk. A gyorsokon megpucolják, felkockázzák, a szervizparkban már csak bele kell önteni a forró vízbe, hamar megfő a vadpörihez… 😀

 • R József szerint:

  Támogatom az ötletet.

 • jt szerint:

  Viszek bogracsot….
  🙂

 • gtamas77 szerint:

  Majd várlak Titeket a szervízparkban és amíg nem jöttök, kóstolgatok… 🙂

 • Sunyi Zoli szerint:

  Örülök neki,hogy ekkora tehetség kapott de egy kicsit féltem is de nem a Dezsőt hanem a Fruzsinát,nehogy baj érje mert a Dezső akkorát takarozik majd az autóval!!!!
  Szegény Kemény Zsoltinak is elmondása szerint majd nem Pszichológushoz kellet járni,hogy feltudja dolgozni a Dezső mellet átélt élményeket!!!Igaz így egyszerűbb lesz a kupa sorozatot folytatni mert valószínüleg olyan technikiai fölényel fog rendelkezni abban az igen erős 15 fős mezőnyben!Akár néha helyet is cserélhetnek a Fruzsinával akkor is kapnak kupát,bár a defekt sem sokat számít a 3-ból nehéz negyediknek lenni!!Tehát a amíg ilyen sok autóból áll igen erős Rallye2 mezőny bárki indulhat mert nem kell félni,hogy kupa nélkül megy haza!!!
  Érdekes kérdés van a számomra ahol így áll a pénz és a tehetség összhangja miért nem talán egy első osztályos versenyen vesznek részt ahol egy forma technikákal mérhetik össze ezt az erős összhangot!!!!!!!!!!!??????

 • Értet Lenke szerint:

  Na megjöttek az irigyek is úgy látom… De addig a jó, amíg irigyei vannak az embernek, nem sajnálói. Érdekes… Az ellenfelek ( Óraiék, Rádócziék) nem aggódnak Zolika. Akkor miért bánt ez téged?

 • Tommi szerint:

  Nevetséges vagy te hülyegyerek! Akkor Zsíros Gabinak hova kellett járnia Spanyolország után? Tóth Iminek hova kellett járnia Turi mecseki esése után? Gondolkozzál már mit beszélsz! Saját elmondása alapján. Hát persze…. Ne röhögtesd már ki magadat. Tanulj meg előbb írni, aztán okoskodjál.

 • Erdei Zoli szerint:

  A pszichológus dolgon én is nevettem, amíg egy autóbalesetben majdnem meghaltam. Utána fél év volt miután újra megtanultam járni, és akkor rájöttem mit ér egy pszichológus. Olyan dolgokat élsz át amit máshogy nem tudsz feldolgozni, ez a dolog szerintem egyáltalán nem vicces.

 • tomee szerint:

  Ti kik vagytok? Erdei Zolit tudom. Mostantól játszuk azt hogy bárki ír a fórumba, aláírja. Sunyikám, köszi az aggódást a párom életért, de ezt lehetőséget hagyd meg nekem.köszi

  Nagy Tamás

 • R József szerint:

  Na végre! Már kezdtem rosszul érezni magam, mert azt hittem nincs senkinek negatív véleménye rólunk. Tessék most jól megkaptuk, legalább valaki merte venni a bátorságot és jól beolvasott nekünk. Már hiányzott, mint üveges tótnak a hanyatt esés ! Most nagyon nagyon szégyelem magam mindannyiunk helyett is. Valóban micsoda dolog egy kis létszámú bár kiegyensúlyozott és jóhangulatú bajnokságban versenyezni. Sőt ahoz meg külön arc kell , hogy “ahol így áll a pénz és a tehetség öszhangja” az mégis úgy dönt, inkább itt fecsérli el ezeket a javakat. Talán mert jól érzi magát ebben a közegben amit mi jelentünk 15-en? Nem tudom. Én személy szerint nem tarom magam egy nagy tálentumnak viszont szeretek szines-gyors kocsival száguldozni ,élvezem a versenyek izgalmát és ha úgy sikerül, jól esik az elismerés. Lehet, kedves barátom, hogy csak 15-20 páros tudja én ki vagyok, de nekem ez elég is.
  Kedves barátom Sunyi Zoli ! ( ha szabad így szólítanom ) Remélem nem vettem el a kedved a további kommentektől, de erős késztetést éreztem ezen pár sor megírására, a te hozzászólásod hatására. Nagy híve vagyok az építő jellegű kritikának, mert az előre visz. Ezért szeretném ha a jövőben is hozzászolnál ehez az oldalhoz, mert mindenkinek lehet véleménye, és azt mi nagyon szivesen fogadjuk.
  Egy kissé magán jellegű megjegyzést ha meg engedsz. Tudom a rossz neveltetésem okán bántja csak a szemem e dolog, de ha és amennyiben időd engedi, forgassad mán egy kicsit a Magyar Nyelv és Helyesírás című könnyvet. Nehéz olvasmány , de hidd el megéri. / gyk: ez építő jellegű kritika volt /

 • jt szerint:

  Vazze’ én is felek az oraitol….
  🙂

 • oriol szerint:

  jt az utolsó hozzászólásodat nem tudom értelmezni

 • Kezso szerint:

  Na , most értem haza a pszichológusomtól, mert nagy volt a sorba állás a rendelőjébe és hitetlenkedve olvasom a mai fejleményeket és hozzászólásokat. 🙂 Én örülök, hogy mások ennyire tudják, hogy miket éltem át és miket mondtam. 🙂 Így ha egyszer arra ébredek, hogy önéletrajzi könyvet szeretnék kiadatni, akkor elég lesz Sunyi Zolinak szólnom és Ő megírja helyettem, mert Ő mindent tud…:)
  Kicsit komolyabbra fordítva a szót: az, hogy ki kivel, ki mivel és hol versenyez szerintem mindenkinek a saját és a csapata dolga. Ott megy ahol szeret és akivel szeret versenyezni.
  És még egy dolog: véleménye persze mindenkinek lehet negatív és pozitív is valakiről mindegy. Sőt még az se zavar, ha valaki ehhez nem adja a nevét egy internetes fórumon.
  De azért az gáz ha egy kommentelő olyat állít valakiről ami nem történt meg , vagy nem mondta az illető…
  Üdv:Kemény Zsolt

 • Sunyi Zoli szerint:

  Kedves Rallye2-es rajongók!!!!Először is mielött bárki is félre értene valamit senkinek sem kívánom azt,hogy megsérüljön ,sőt sajnálom az olyan eséseket amelyben bárki is megsérül!Örülök a Dezső gyors felépülésének és ,hogy olyan rövid idő alatt újra versenyautóba ült!
  De gyerekek amit én leírok ez a valóság hát gondoljátok végig.Én nem irigylek senkitől sem semmit.Én visszont úgy láttom pár embernek fáj a valóság!Nem hiszem egy szót is hazudtam volna vagy túl dramatizáltam volna!De most komolyan TOMMIKÁM szerinted egy szinten van a tempó és az emberi tudása Dezsőnek a Turiéval,hogy ilyen hasonlatokat teszel?Ha Turi a Rallye2-es mezőnybe egy Hondával indulna az is elég lenne ha háttal állna a rajthoz és tolatva menne akkor sem láttnátok az orrát!!Erről szerintem ennyit!!!!!!!
  Gyerekek még egy dolog Dezsővel kacsolatban milyen öreg motoros Rallye2-ben mikor 3 évet ment,elötte 2000-ben ment kb 3-om versenyt Lada Szamarával utlosóként,előtte 1999-be ment egy versenyt,előtte hip-hopott!Aki nem hiszi járjon utána,hogy ki is mond igazat!!!
  R JÓZSEF szerinted mi nem ígaz abból amit írtam a Rallye2-ről!?Tudomásom szerint Veszprémben is történt egy olyan kijelentés a rendező részéről a Rallye2-vel kapcsolatban mit még soha semmilyen versenyen nem hallhatunk “10-15 főnek minek csináljak külön itinert,szervízparkot” tudtomal ezért lett összevonva az RTE mezőnyével !!!Mi nem igaz abból,hogy némelyik versenyen teljesen mindegy ha célba érsz kupát ugy is kapsz és jöhetnek a haverok,rokonok otthon tudok vele dicsekedni,hogy ez első 3-ba benne vagyok csak ezt elfelejtem szóvá tenni,hogy 3-an is voltunk a kategóriába akkor miről beszélünk????????????Ez a valóság!!Nézük nézői szempontból:szerinted hányan állunk a pálya szélén és alapjában kit érdekel a fákon és a bokrokon kívül a Rallye2?????Szerintem ez a 10-15 ember azért szereti ugy egymást a TE elmondásod szerint mert itt biztos befutok a dobogos helyre,mert rajtuk kívül szerintem senkit sem érdekel a Rallye2!Elméletileg ugy van meghírdetve az MNASZ részéről mint utánpótlás de szerintem onnan az egyenes út tovább a Historyc!Ugyan is szerintem az utánpótlást a Túrában a 20 évesek és az első osztályban a pénzesebb 20 évesek jelentik!
  Milyen utánpótlás bajnokság az ahol 35 év fölötti versenyzők életkora és némelyik fejében az is megfordul,hogy visszavonuljon!”Akkor miről beszélünk”??????????Ezek a tények és a valóság!!!

  Sunyi Zoltán

 • admin szerint:

  Akkor nem csak őket ,mármint a 10-15 embert érdekel a rallye 2 ,hanem téged is legyél az bárki, vagy akárki. Igaz ?

 • Tommi szerint:

  Na Zolikám! Úgy látom helyesen írni már megtanultál egy gyorstalpalón, (bár furcsa nekem ez a hirtelen javulás…) de a szezont még mindig kevered a fazonnal. Én nem Turi vagy Turán tempóját hasonlítottam a Dezsőjéhez (Honda Civic Vti-t WRC-hez), hanem a navigátorokról írtam.

 • tomee szerint:

  Sunyikám!

  Ha ennyire a szíveden viseled a R2 promlémáit, szívesen találkozok veled, egy gyors eszmecserére, hogy szerinted mit is kellene tenni a bajnokság érdekében…hogy a flórán és a faunán kívül más is kíváncsi legyen, és szívesen továbbítom az RSB nek…. Dezsővel mi bajod? 🙂 nem igazán értelek… A veszprémi kijelentésről meg csak annyit, hogy Lakatos Robi snaszos hogy nem lenne túl hálás neked az okos kijelentéseidért.:) ha elhangzott ha nem… Lehet hogy az lenne a legjobb megoldás, ha hátra sétálnál a sufnidba, kitolnád a felkészített versenyautódat, kifizetnéd a nevezést, a szervízcsapatot…stb.. és rajthoz állnál, mert ha a kezed csak fele olyan jól jár mint a pofád…retteghet mindenki a Kuncztól az Órai Bazsiig… A magamrészéről kimondottan örülnék, mert gondolj bele akkor lehetnénk már 16 is…:)

  Nagy Tamás

 • Blazsev szerint:

  Tomi…tudom, hogy idegesítő, mert nem tudod kivel beszélsz, de hagyd már ezt a személyes találkozó dolgot. 🙂 Ez internet.

  Sunyi Zoli: Neked kivel van konkrétan bajod? Az Rallye2-vel? Az MNASZ-el? Dezsővel? vagy a világgal összeségében?…nem egyértelmű…akarsz róla beszélni?

 • jt szerint:

  🙂
  szolgálati közlemény:
  próbáltam jelezni: néha én is félek melletted Balázs…
  Amikor megbeszéljük, hogy mit csinálunk: “most már csak szépen lassan végig kell menni…” majd úgy tövezed a kanyart, hogy a szélvédő is betörik…
  Bár agyturkász még nem kell….
  🙂
  más:
  lehet, hogy az én számból furcsán hangzik (pár napja én haraptam a JG-2-be), de talán megérti a sunyi is:
  NE BÁNTSÁTOK A DEZSŐT!!!
  MEG A NAGY TOMIT SE BÁNTSÁTOK!!!!
  a verseny az akkor is verseny ha csak öten állunk fel a rajtrácsra (2009 veszprém). akik ott voltak tudják mit kellet küzdeni azért hogy végigcsináljuk… és tavaly már vagy tizenöten voltunk…
  szerintem jó a trend….
  Vazze’ azé’ mer’ mindenki abbahagggya, hagggyuk abba mi is?

 • Sunyi Zoli szerint:

  Na Gyerekek!Én csak egy néző vagyok a pálya széléről!Sajnos az okádék MNASZ-en kívül mással nincs bajom!De úgy látom a valós igazság sok mindenkinek fáj!Ti engem támadtok hol ott egy szó sem volt hazugság ez a teljes valóság és leírtam ,hogy én mit gondolok!Ti fújjátok föl magatokat ti vagytok nagyra magatokkal pedig ha ti ülnétek a pálya szélén és nektek kéne végig szenvedni egy-egy versenyen ezt a marhaságot,hogy egy első osztályos verseny közé Rallye2-t tenni!Az mellett,hogy még MNASZ folyamatosan kifele szorítja a nézőket a versenyekről minden fele a parkolástól kezdve a belépőig megy a pénz lehúzás és ezeknek az élősködő lehúzó szemeteknek az sem elég még kilométerekkel a pálya előtt lezárások vannak,hogy biztos hogy ne akarj MNASZ által rendezett versenyeket nézni!És akkor még ha ennek ellenére elmegyünk nézni még a Rallye2-t is besorolták a Historyc-al egyetembe,hogy azokat is keljen ha nem akarunk más gyorsaságira átmenni végig szenvedni!Ha olyan nagy sztárok vagytok minek férkőztök szenvedtetitek a nézőket az első osztályos versenyek közé!Ha az MNASZ-nek esze lenne inkább túrás futamokat egyeztetné a Rallye1-kel!!!Nagyobb az értelme is és a fílingje is !!!Ez a valóság nem igazán érte ti miről beszéltek!!!!
  A helyesírásom pont jó úgy veszem észre mindet megértesz amit leírok csak fölfogni nem akarod!!!!!!És túl fájdalmas az igazság!Dezsővel nincs semmi bajom legalább ő csinál néha show-t ebben az igen erős Rallye2-es mezőnyben csak ő rá lehet számítani a látvány és a show tekintetében!!!!!De most egy autóért várjunk 2.5 fél-3 órát mire újra jön az első osztály??Én el nem tudom képzelni ugyan hány néző lehet egy olyan Rallye2-es futamon ahol más szakág nem indul?????

  Sunyi Zoltán

 • jt szerint:

  Sunyi!
  asszem’ lemaradtál a tavalyi mecsekről!
  szerintem a Balázs megnyerte a saját kategóriáját….
  biztos arra az egy versenyre nőtt fel az első osztályos mércéhez….
  és az egész szezonban (kivéve salgó) kikaptunk a Norbiéktól…
  mer’ a rallye2 – ben csak sétakocsikázunk….
  jt

 • ORIOL szerint:

  Sunyi Zoli !
  Szerintem te félreérted az egészet ,én nem a nézők kedvéért pocsékolom erre a sportra a pénzem hanem hogy jól érezzem magam.
  Az meg utópisztikus dolog hogy több néző=több sponzorpénz.Olyan mint sponzor a Dezső kivételével nem létezik itt rallye2 ben sőt máshol sem.
  Látványt meg showt ha akarsz csinálj , Ha megtudod mennyibe kerül biztos azt mondod annyit nem ér föleg ha nézöként az 1-2000 ft belépőt is sokalod nemtudom mit szólnál 4-800.000 ft/ hétvégéhez (persze ha nem csinálsz kárt is az autódba mert akkor akár több millió is lehet egy hétvége azért hogy 10-20 néző lásson egy szép esést/látványt).
  Nemtudom mihez méred a rallye2 erösségét de mind technikailag mind versenyzöileg megáljuk a helyünket ha bármelyikünk a túrába akár a rallye1 ben indul.
  Azt megértem ,hogy néha a Dezsőt tulsztárolják és az szurja a szemed de mint fentebb irtam csak neki vannak a szó valós értelmében sponzora tehát őt ki kell szolgálni mégha néha kicsit jobb képet festenek is magukról.
  Ez A SPORT KIMONDVA KIMONDATLANUL A PÉNZRŐL SZÓL.

 • ORIOL szerint:

  SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY !
  KEDVES JT HOLNAP 14 00H SPORTORVOS UGYHOGY VÁROM JELENTKEZÉSED MERT ÉN CSAK ITT TUDLAK ELÉRNI.

 • jt szerint:

  nyugi Balázs, holnap reggel jövök.
  🙂

 • Blazsev szerint:

  Sunyi Zoli: MNASZ nem rendez versenyt. A rendezők rendezik a versenyeket ergo az MNASZ rólad nem vesz le egy forintot sem. Ez egy axióma. (Ha nem érted mit jelent, guglizd ki)
  Egyébként, ha egy rallye2-es mezőny alatt szenvedsz, mert látványtalan, akkor mit csinálsz, amikor egyíven elmegy előtted 30-40 evo?

 • GabikaWRC szerint:

  Zoli! Lehet én helyezkedtem túl jól, de én nem találkoztam olyan esettel, hogy kilométereket sétáltattak volna. Egerben, Miskolcon nem voltam. Tarjánban igaz nem mentem ki a gyorsra, de tudom, hogy pl. Cered jól megközelíthető, kevés gyaloglással. Bükfürdőn 150 m-t mentem, Veszprémben nagyjából 50-et, Barcikán megszívtam, 500-at hegyre fel, hegyről le, mert tunya disznó voltam és késve értem oda, amúgy 200 m-ből megúsztam volna. Másik gyorson 30 méter. Autótól. Komlón na az volt tényleg 1 km a szekértől asziszem Zobákon. Komló-Komlón 250 méter. Egyik esetben sem használtam vip-es parkolókártyát, vagy sajtóigazolványt, mezei parasztként ugyanoda álltam, ahová bárki más. Tehát nem tudom hol túráztál olyan sokat. Ha jobb helyre vágysz, vagy sétálsz érte, vagy pályazár előtt beköltözöl az általad kiválasztott helyre, ez általában így oldható meg. De azt hiszem a Rallye-ban ez már évek óta így elfogadott… Ja! Faluban tényleg kértek pénzt, talán 500 ft-ot parkolásért, de azt tudomásom szerint a polgármesteri hivatalok szedték a verseny utáni rendcsinálásra. Salánki Gábor

 • koko-team szerint:

  Méltán nem tisztelt “sunyi zoli”!!!!!

  Szerintem téged csak a sz.r kavarás vezérel vagy valami zárjegy nélküli hígítót ittál,ugyanis a RALLYE2-csapatának köze nincs ahhoz amiről te irkálsz,sőt az egész rallye-nak sincs.
  Te mint rutinos néző – aki miatt gyorsok maradnak el mert részegre issza magát és lapátolja a murvát az aszfaltos kanyar kijáratához mert így biztos bukás lesz és ha igen akkor ellentétes irányba tolod mint a többiek nehogy kitudjon menni és tudjon tovább versenyezni – tuti ötleteid lennének,hogy mit kéne és hogyan,de hála ez égieknek sokkal gyávább vagy attól,hogy felvállald az igazi neved és úgy ötletelj.

  Kovács Sándor

 • Szemmelroth Atika szerint:

  Kedves Sunyi Zoli!

  Én azért köszönöm a hozzászólásaidat, mert élő példája vagy azoknak a nézőknek, akikről írtam egy kis dolgozatban tavaly. Az történt ugyanis, hogy mind a Rally2 munkacsoport, mind a versenyzők, csapatok összedugták a fejüket és megpróbáltunk megoldást találni a versenysorozatunk népszerűsítésére, a versenyzői létszám növelésére. Ebből talán Te is arra a következtetésre juthatsz, hogy mi magunk is szeretnénk népesebb mezőnyben versenyezni, nagyobb rangot adni az esetleges helyezéseinknek. Ezzel kapcsolatos irományomban tértem ki arra, hogy talán nem ártana a nézőket is a Rallye2 mellé állítani, egy kicsit értőbb közönséggé avatni őket, aki talán túl lát azon a hülyeségen, hogy csak az a jó rallye versenyző, aki kilinccsel előre közlekedik!
  Nekem van egy perverzióm és minden verseny után, összehasonlítom gyorsaságiról, gyorsaságira a Rallye2 és az ORB időeredményeit. Kérlek csak egyszer tedd meg és nem fogsz hinni a szemednek! Kivétel nélkül minden versenyen, az ORB-ben is dobogóra állhatnának kategóriájukban, a Rallye2-es helyezettek. Az A-N csoport versenyzőinél, csak az összkerekesek tudnak rendre jobb időket futni, az F csoportnál még ők sem! Mert lehet, hogy nem kilinccsel előre és nem űberlátványosen közlekedünk, de gyorsan!!! Mi jóval kisebb költségvetéssel, kevesebb kockázatvállalás lehetőségével és kevesebb gyakorlási lehetőséggel tudjuk ugyanazokat az időket elérni, amit az ORB-sek! Eközben egy nagy baráti társaságként, egymást szeretve és tisztelve, abszolút tiszta és sportszerű körülmények között próbáljuk egymást legyőzni!

  Köszönöm,
  atika

 • Fruzsi szerint:

  Helló Fiúk!
  Úgy örülök, hogy ennyit foglalkoztok velünk 🙂 És, hogy valaki félt a saját családomon kívül is,…hát ez szuper. Bár nem tudom, hogy ki vagy,. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, De hogy megnyugtassalak, intézkedtem a pszichológus ügyben, beszéltem az egyik kolléganőmmel, és szívesen vállal trauma esetén 😀 Úgyhogy mínusz 1 gond 🙂
  A helyesírásod – nekem elhiheted – tényleg hibás 🙂 De ez mindegy is….
  A lényeg, hogy soha senki senkit nem becsülhet alá, függetlenül, attól, hogy milyen szerepet tölt be ebben a láncban. De csak jó tanácsként, – mert nálunk az egyetemen is tanították anno a pszichológiát – nem biztos, hogy az a tuti befutó, ha az R2-t az R2 fórumán becsmérled. De lehet, hogy erre volt kiélezve a dolog….
  Örülök, hogy vannak még olyan lelkes szurkolók, akiket érdekel az R1, de már ne is haragudj, ha ennyire fáj, hogy nézned kell, akkor miért mész oda? Azt gondolom, hogy mindenki szabadon választhat, ha neked ez nem kell, és csak szenvedsz, hát íme a feloldozás: NE SZENVEDJ! Menj haza, menjél rőzsét gyűjteni vagy gombázni, oldd meg! De nehogy már egy komplett mezőny legyen azért a hibás, mert te szenvedsz.. Nem lehet, hogy máshol van a probléma? Mondjuk a te fejedben….Figyi, nagyon szívesen megadom a pszichológus kolléganőm számát…és ez nem vicc
  Azt azért el kell ismerni, valami iszonyatosan átgondolt hozzászólásaid vannak, és ezek az ötletek… hmm… Nagyon szívesen kampányolnék melletted, Szerintem írjunk petíciót, és érjük el, hogy a RSB legalább hallgassa meg a művelt fiatal embert… RTE-R1…kiváló lenne.
  Azt gondolom kedves Sunyi, hogy nem a te tiszted még csak véleményt SEM alkotni az effajta dolgokról, mert, mint néző, hidd el, hogy nagyon sok mindent nem látsz át.
  DE azt hiszem Dezsőn kívül csinál más is show-t, de úgy látszik, hogy ez neked, mint nézőnek nem tűnt fel,…mondjuk a hozzászólásaid után megbocsájtható
  De komolyan nem kell megnézni az R2-t, ha nem tetszik, szerintem rajtad kívül marad azért elég szurkoló…
  Üdv: Németh Fruzsina

 • tomee szerint:

  Sunyikám!

  Őszintén ösztönöznélek arra hogy, a legközelebbi alkalommal, Egerben, tedd tiszteletedet körünkben, mondjuk a szervízparkban (sanszos hogy egy ezresed fogja bánni, de hidd el megéri)…imádni fogod…:) testközelből szerezhetsz tapasztalatokat a kérdéseidet illetően.
  Szerintem a többiek is egyetértenek velem, és ott életnagyságban aggódhatsz a Fruzsiért, és egyúttal beszélhetsz a Dezsővel is…sportszakmai kérdésekről…:)

  Nagy Tamás

 • Sunyi Zoli szerint:

  ORIOL:Te azt el sem gondolnád,hogy én mennyire tisztába vagyok a egy költségvetésekkel és egy csapat felépítési munkával!Elhiheted elég sok csapatnál vagyok bejáratos és meg lehetősen jó viszonyba vagyok a vezetőivel!ERRŐL ENNYIT!Nem az 1-2000ft-al van baj hanem mint GABIKAWRC is jól mondta ez a lehúzás “Csak évek óta divat” ezelőtt 6-8-10-15-20 évvel ezelőtt ez nem volt divat!!!Ha elmegyek egy RTE rendezési versenyre ott ez még most sem divat és a pálya elején végén pár 100m-re megállhatok a gyorstól.Érdekes módon okoskáim ott,hogy tudnak úgy versenyt rendezni az úgynevezett amatőröknek ahol több az induló és a néző mint egy Rallye1/2 rendezésű futamon hol ott ugyan azokon a pályákon rendezik az egészet és sokszor a régebbről ismert sokkal jobb gyorsasági szakaszokon is!!Na okoskák EZ HOGY VAN?????????
  Miért húzzák akkor a Rallye2-t a Rte bajnokságaihoz miért nem fordítva van,úgy látom mint hülye néző a pályák széléről és belső információkról,hogy a vicces a Rallye2-nek van szüksége,hogy valahová csatlakozón nem a túrának akik már nézői szempontból nézve szenzációsabbak több esetben mint egy Rallye1 álltál rendezett versenyek!!!A hangulat a verseny filingje ott igazán olyan mint ezelőtt 10-15 évvel a Rallye1-ben volt ott mindegy mi jön jönnek mint az állat!!!Nem húzzák le a nézőket a pályák teli nézőkkel egy-egy kanyarokban hatalmas hangulatok és még a trabantok is keresztbe!!!Hol van ilyen a Rallye2-ben?Ha azt nem vonják össze valamelyik szakággal még egy bokor ugró bója kerülgető versenyeken is több néző van!!!Hát a Rallye2-es futamokra szerintem a rokonokon és a barátokon kívül több szurkoló nincs!!!!!!Úgy,hogy szerintem nem én vagyok az egyedüli ha nem még egy pár tízezer ember AKI NEM SOKBAN NÉZI A RALLYE2-ÖT!!!EZ AKKOR,HOGY VAN????
  KOKO:Érdekes kérdésem van hozzád is,hogy van ez,hogy csak a Rallye1-es és Rallye2-es versenyeken van balhé a nézőkel azon kívül rendezett bajnokságokon SOSINCS BALHÉ A RENDEZŐK ÉS A NÉZŐK KÖZT!!????Kokoka HOGY VAN EZ??????HOL OTT TÖBB A NÉZŐ MINT A FRANCOS VERSENYEKEN,HOGY VAN EZ???MERT EZ A BALHÉ SOROZAT CSAK OTT DIVAT!!!!

 • Sunyi Zoli szerint:

  ORIOL:Te azt el sem gondolnád,hogy én mennyire tisztába vagyok a egy költségvetésekkel és egy csapat felépítési munkával!Elhiheted elég sok csapatnál vagyok bejáratos és meg lehetősen jó viszonyba vagyok a vezetőivel!ERRŐL ENNYIT!Nem az 1-2000ft-al van baj hanem mint GABIKAWRC is jól mondta ez a lehúzás “Csak évek óta divat” ezelőtt 6-8-10-15-20 évvel ezelőtt ez nem volt divat!!!Ha elmegyek egy RTE rendezési versenyre ott ez még most sem divat és a pálya elején végén pár 100m-re megállhatok a gyorstól.Érdekes módon okoskáim ott,hogy tudnak úgy versenyt rendezni az úgynevezett amatőröknek ahol több az induló és a néző mint egy Rallye1/2 rendezésű futamon hol ott ugyan azokon a pályákon rendezik az egészet és sokszor a régebbről ismert sokkal jobb gyorsasági szakaszokon is!!Na okoskák EZ HOGY VAN?????????
  Miért húzzák akkor a Rallye2-t a Rte bajnokságaihoz miért nem fordítva van,úgy látom mint hülye néző a pályák széléről és belső információkról,hogy a vicces a Rallye2-nek van szüksége,hogy valahová csatlakozón nem a túrának akik már nézői szempontból nézve szenzációsabbak több esetben mint egy Rallye1 álltál rendezett versenyek!!!A hangulat a verseny filingje ott igazán olyan mint ezelőtt 10-15 évvel a Rallye1-ben volt ott mindegy mi jön jönnek mint az állat!!!Nem húzzák le a nézőket a pályák teli nézőkkel egy-egy kanyarokban hatalmas hangulatok és még a trabantok is keresztbe!!!Hol van ilyen a Rallye2-ben?Ha azt nem vonják össze valamelyik szakággal még egy bokor ugró bója kerülgető versenyeken is több néző van!!!Hát a Rallye2-es futamokra szerintem a rokonokon és a barátokon kívül több szurkoló nincs!!!!!!Úgy,hogy szerintem nem én vagyok az egyedüli ha nem még egy pár tízezer ember AKI NEM SOKBAN NÉZI A RALLYE2-ÖT!!!EZ AKKOR,HOGY VAN????
  KOKO:Érdekes kérdésem van hozzád is,hogy van ez,hogy csak a Rallye1-es és Rallye2-es versenyeken van balhé a nézőkel azon kívül rendezett bajnokságokon SOSINCS BALHÉ A RENDEZŐK ÉS A NÉZŐK KÖZT!!????Kokoka HOGY VAN EZ??????HOL OTT TÖBB A NÉZŐ MINT A FRANCOS VERSENYEKEN,HOGY VAN EZ???MERT EZ A BALHÉ SOROZAT CSAK OTT DIVAT!!!!

  ATTIKA:Úgy látom te vagy az egyetlen a hozzászólok közt aki érti is,hogy én miről beszélek úgy tűnik neked van fogalmad róla,hogy miről van itt szó!Igaz én sok értelmét nem látom a Rallye2 dédelgetésének de neked kívánok sok szerencsét!Remélem,hogy sikerrel jársz és magasabb színvonalra tudod hozni,de mivel új beszállók a versenyzésbe nem sokan vannak így elég nehéz lesz máshonnan át csalogatni őket!!!De úgy látom csak te tudod igazából át látni és a valóságot elfogadni!!!

  Na nem foglalkozok többet az egésszel mert ez engem nem érdekel ez egy vélemény nyilvánítás volt!!Van én nekem más dolgom mint ezzel a marhasággal foglalkozni főleg a Rallye2-vel!!!

 • csibee. szerint:

  Kedves Sunyi!
  Tudom ebbe nekem nincs beleszólásom de olyan érdekes dolgokat mondtál el. Lehet a Rallye 2 nem egy olyan népes ága a rallynak, de néhányan nagyobb show-t csinálnak, mint az első osztályban, és ezt nem az elfogultságom miatt mondom. Én is voltam már több versenyen nézőként. Érdekes, hogy mi mindig meg tudtuk oldani, hogy az autótól ne kelljen túl messze menni.
  Amúgy nem itt kellene szapulni a Rallye 2-őt, ide a rajongókat várják, nem azokat akik “szenvednek” amíg ők mennek. Megsúgom többen vannak a rajongók, mint hinnéd.
  A Rallye 2 nigaz nem olyan, mint a Rallye 1, de az a hangulat ami ott megvan és az az együtt működés nincs máshol csak itt. Azért ORB-ben komoly harcok mennek itt meg azért jól érzik magukat a versenyzők legalábbis akivel én beszéltem mind ezt mondták, és mint itt is kiderül. Ahogy egy bölcs versenyző mondta: “A Rallye 2 olyan mint egy nagy család”. Sajnos nem emlékszem, hogy ki volt, de az észrevételem az , hogy igaza van. Nem látsz olyat máshol, hogy a mások szerelői odamennek egy másik autóhoz, hogy segítsenek, hogy az illető mehessen tovább.
  De mindennek megvan a maga szépsége. Lehet te nem látod meg a Rallye 2 szépségét. Akkor aludjál addig egyet és máris nem szenvedsz.
  Váradi Alexandra

 • csibee. szerint:

  Jajj nem is láttam, hogy közben még egyet írtál. Hát nekem is van ehhez fűződő véleményem.
  Azért tegyük hozzá, hogy az RTE szabályok nagyban mások.
  Amúgy én tudok egy pár olyan emberről aki túrából feljön vagy visszatér a Rallye 2-be.
  Viszont lenne egy kérdésem hozzád. Ha ennyire nem érdekel a Rallye 2 akkor miért írtál ide?

 • tomee szerint:

  Sunyikám!

  Szerintem akkor te csak menni túra versenyre ki és probléma megoldva van…:):):)

 • Horváth Peti szerint:

  Sunyi Zoli!
  Szerintem 2010-ben RTE-ben is kevesebb nevező volt mint elötte,sőt Rally 1-ben is.Nem tudom téged mért zavar ennyire a R2 de hidd el nagyon jó itt versenyezni!Mi nagyon szeretnénk,hogy több versenyző legyen,és nagyon sok ember dolgozik érte az utóbbi idöben/köszönjük mindenkinek/a munka eredménye pedig előbb utóbb meglesz!!!.Atika gyorsasági eredmények elemzéseire nem reagáltál semmit? Pedig ez konkrétan igy van elég sok gyorsaságin!

 • Szemmelroth Anetta szerint:

  Kedves Sunyi Zoli!

  Sajnálom, hogy ilyen szánalmas vagy!

  Gyerekek!

  Ne foglalkozzunk vele, mert egy rettenetesen buta emberről van szó, akit valószínűleg már több fórumról kidobtak és most ezt a társaságot találta meg magának. Otthon ül, néha kinéz (bár most már kétlem!!!) egy- egy versenyre és ettől nagyon okosnak érzi magát. Javasolnék neki egy helyesírás és fogalmazás tanfolyamot, majd egy pszichiátert (ahogy Fruzsi is írta), mert beteg az elméje. Felesleges vitatkozni vele, mert FOGALMA SINCS A RALLYE2- RŐL!!!! Álnéven írogat és jól érzi magát, mert leálltok vele vitatkozni és végre történik vele valami. Persze egy R2- es megbeszélésen sem volt jelen, az igazi nevét nem meri felvállalni!!! Nem véletlen! Hiszen unatkozik. Csak hergeli a társaságot, úgy is csak a saját kitalált sérelmeit fogja itt hajtogatni. Nem kell reagálni rá. Javaslom, hogy ne válaszoljatok neki, úgy sem fogadja be az elméje. (Én amúgy sem tudom értelmezni a mondatait, annyira zagyván fogalmaz) 😀 😀 😀

  Szemmelroth Anetta Rallye2- es versenyző, aki tavaly RTE ben is indult

 • GabikaWRC szerint:

  A világért sem zavarnám meg a társalgást, – látom már pont kezdtek összespanolódni 😀 – de ha majd lement ez a teadélután, az egész beszélgetést átrakom a fórumra, és ott bármikor folytatható lesz. Üdv Mindenkinek!

 • Sunyi Zoli szerint:

  Csáá BAJNOK KIRÁLY CSAPAT!ENGEM EZ A NEVETSÉG NEM ÉRDEKEL!!!MELESLEG A HELYESÍRÁSOMBAN KÖTÖZKÖDTÖK MEG HOGY AZ ÉN ELMÉM A HÜLYE DE MAGATOKRÓL SEMMIT SEM TUDTATOK ÍRNI AMI MÁS HOGY LENNE MINT AHOGY ÉN ÍRTAM!!!! CSÁ ÉN MÁR TÖBBET NEM ÍROK NEM FOGLALKOZZOK EZZEL A HÜLYESÉGEL (UI:50 SZURKOLOT HA MEGKÉRDEZNÉTEK 49 UGYAN EZT MONDANÁ AZ IGAZSÁG AKÁR HOGY IS FÁJ EZ!!!!!!!)

 • tomee szerint:

  Na ezt kapni meg nagyon pofánkba bele… 😀

 • Puszedli szerint:

  Gyerekek! Jó lenne ha észrevennétek magatokat és befejeznétek a R2-es pályafutást. Megmondták, hogy nincs rá szükség… Nem tetszik egyeseknek ahogy versenyeztek, nincs mit tenni. Elvégre ők adják a pénzt, nekik kell csak és kizárólag örömet okozni. 🙂 Komolyan vicc hogy egyesek mennyire el vannak tévedve…
  L.L.

 • koko-team szerint:

  Sunyi Z.

  Az R1 és R2-es versenyein kííívűl más rendezvényeken azért nincs BALHÉÉÉ mert TE nem vagy ottt ,nem ülsz a kanyar kijáratánál a gumin és “enyhén” be.aszva játszod a RALLYE szúúrkolóót,
  lejáratva az IGAZI fanokat is

  UI:1 a helyesírás a te IQ ( -30 ) szintedhez igazítva.
  UI 2: GabikaWRC-től kérj egy rallye évkönyvet és olvass utánna 1-2 dolognak.

  K.S.

 • R József szerint:

  Sziasztok!
  Azért ez a Dezső tud valamit!
  Nézzétek meg, ennyi komment és vélemény nincs más cikkek alatt. Bármit csinál vagy nem csinál Ő van a középpontban. Taníts MESTER, te egy PR guru vagy. Egyértelműen kijelenthetjük
  DEZSŐ a KIRÁLY!!!!!!!!!!!!! 🙂 Engedd meg ,hogy Egerben megérinthesselek!
  Gondoltam témát váltok, mert ez a sárdobálás nem méltó sem a nézők nagyobb részéhez, sem a RALLY2-es társadalom egyik tagjához sem.

  Sunyi Zoli barátomnak viszont köszönet, mert holtszezonban így összerántani a versenyzői társulatot az nem kis fegyvertény. Talán ebből is láthatod ez egy nagyon komoly és összetartó csapat, akik megvédik az érdekeiket, kiállnak egymásért és nem utolsó sorban érdekli őket a bajnokság ahol versenyeznek. Bár ez még nem látványos,de hidd el mindent megteszünk a nézők jobb kiszolgálása érdekében és mi örülnénk a legjobban ha legalább kétszer ennyi induló lenne. Sajnos vannak dolgok amik nem rajtunk múlnak.
  Köszönettel : Rádóczi józsef

 • jt szerint:

  Vazze’ ha sóóóóóó kell lefestem a sisakom rózsaszínre zöld pettyekkel….
  Jól megy majd a vérivó félakt polójához…
  🙂

 • Szemmelroth Anetta szerint:

  JT!

  És még nem láttad az új baseball sapkánkat! :)))) Meglepetééés! 😀

 • jt szerint:

  most egerig rághatom a körmöm….
  🙂
  akkor a kukás kesztyűmet is átfestetem……….

 • R József szerint:

  Elég ha a körmöd kifested. Cicafiú. 🙂

 • jt szerint:

  egy ilyen gyengéd lélek, hogy tud vért inni?????????
  🙂

 • R József szerint:

  Úgy teszek ahogy vezetés közben, behunyom a szemem. 🙂

 • Szemmelroth Atika szerint:

  Józsika! Nem is kell becsukd a szemed, a sisak úgyis a szemedbe csúszik állandóan! 😀

 • R József szerint:

  Az a pislogás segítő. 🙂

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük