Baranya Kupa 2015 Rallye2 Salánki Gábor_016Nem csak a P14-ben vár eldöntésre a Mecsek Rallye-n a bajnoki cím sorsa, hanem az N csoport első helyéért is brutálisan nagy csata várható, amelyet a Dékány Sándor-Hegede Tamás valamint a Szepesi Marcell-Gondos Péter duó fog megvívni. Két pontnyira vannak Dékányék lemaradva a második helyen, de Hegede Tomi ígéri, hogy kegyetlen tempót fognak diktálni a délutáni valamint az esti gyorsokon is, mert számukra csakis a győzelem az elfogadható eredmény. Hegede Tomit kérdeztük.

Rallye2.hu: Hogy sikerült a felkészülésetek a Mecsek Rallye-ra?

Hegede Tamás: Azt gondolom, hogy jól. Minden remekül összeállt, tréningeztünk, teszteltünk, lámpánk van, nagyon várjuk már a délutáni rajtot. Nagyon szépen köszönjük minden támogatónknak, szponzorunknak és a szervizcsapatnak, hogy mellettünk állnak és, hogy itt lehetünk. Ha esni fog az is jó, ha száraz lesz mi azt sem bánjuk. Megyünk.

Rallye2.hu: Nem vagytok válogatósak. 🙂 Az átvételeken minden rendben volt?

Hegede Tamás: Simán zajlott minden az adminisztratívon és a gépátvételen is, problémák nélkül tudtuk le a kötelező procedúrák.

Rallye2.hu: A pályákat bejártátok, felírtátok, hogy tetszenek?

Hegede Tamás: Tulajdonképpen jók és tetszenek. A Trefort puszta nagyon tempós gyorsasági, reméljük, hogy ki tudjuk használni az autónk jó adottságait rajta. Arra nagyon kíváncsiak leszünk, hogy a nyárasvölgyi szakasz mennyire lesz saras. Az ORB mezőnye használja most is éppen, ezért ott sártengerre számítunk az elején. Aztán pedig úgy gondoljuk, hogy hol száraz, hol vizes pályarészek váltják majd egymást. Meglátjuk…

Baranya Kupa 2015 Rallye2 Salánki Gábor_354

Rallye2.hu: Milyen eredménnyel lennétek elégedettek a verseny végén?

Hegede Tamás: Az N csoportot mindenképpen meg kell nyernünk, ahhoz, hogy ne csak a kategóriánkba, hanem az N csoportban is bajnokok lehessünk. Ennek megfelelően életre-halálra fogunk harcolni! 🙂

Rallye2.hu: Akkor bal láb a gázon, a jobb pedig a balon… 🙂

Hegede Tamás: Így van. Csak az fékezzen, aki fél!

Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!