Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Gyorsriportok a Veszprém Rallye előtt

GyorsriportokAz alacsony nevezői létszám ellenére is parázs csaták várhatóak a Rallye2 Bajnokság veszprémi futamán, mivel az élmezőny ezúttal is teljes létszámban képviselteti magáta a Veszprém Rallye-n. A Rallye2 mezőnyét kérdeztük a rajt előtt.
Horváth Levente: Ugyanazok a terveink, mint korábban. Érjünk célba végre! Lehetőleg motor és váltócsere nélkül, talpas csapszeggel a helyén. Most újra átnéztünk mindent, jó az autó, a másfélszeres szorzóval szeretnénk pontokat gyűjteni.

Szauer Gergő: A legfontosabb, hogy célba érjünk. Másfélszeres a szorzó, hárman vagyunk a kategóriában, most lehet sok pontot szerezni. Csak érjünk célba. A pályákat egyáltalán nem ismerem, Most állunk először itt rajthoz.
Baksai László: Tervünk az van elég sok, az éppen mellettem álló „kiscsávót”, Szauer Gergőt meg kéne egy kicsit csapkodni, 🙂 ám a legfontosabb, hogy célba érjünk, mert másfél éve nem láttam versenyben a célt.

Vizelli Károly: Szeretnénk ezúttal is egy jót versenyezni. Két jó barátom és ellenfelem között álldogálok éppen az asztalunknál, Baksasi Laci és Szauer Gergő is biztosan nagyon ügyes lesz. Ez egy olyan verseny, ahol egy kicsit spórolni is kell a kocsival, ez a nagy csaták lehetőségét egy kicsit elodázza, de minden lehetséges. A végén okosabbak leszünk.

Neukirchner András: Ha sikerül átmentenünk az idei évre is a tavalyi veszprémi formánkat, akkor túl nagy baj nem lehet, én úgy gondolom. Az autó rendben van, a féltengelyt kellett kicserélnünk, most már elárulhatom, hogy szerencsénk is volt, hogy célba tudtunk érni a kocsival Szombathelyen. Most elméletileg hibátlan a Hondánk.

Molnár Zsolt: Versenyezni szeretnénk egy kicsit.
– Megleptél a válasszal… 🙂
Nem tudom mit csináltak az autójukkal a P12-ben a ladás srácok, de hihetetlenül gyorsak. Szerintem leszerelték a fékeket. Nem lehet őket utol érni. Meglátjuk mi lesz. Fő, hogy jól érezzük magunkat és célba érjünk.

Jánosa Ákos: A tervek még nem tisztázódtak le teljesen a fejemben. Tavaly megnyertük a Rallye2 Bajnokság abszolút értékelését Veszprémben. Idén viszont nem állunk túl fényesen. Az egri és a miskolci 0 pont után Szombathelyen győzni tudtunk, ezért nagyon figyelnünk kell a kategóriánkra. Sietni fogok. De első a géposztályunk. Csak aztán jön az abszolút.

Hibján József: Túl szeretnénk élni a versenyt. Nagyon régen versenyeztünk már Veszprémben ezért most minden új lesz a számunkra. Tesztelni sem tudtunk. Majd tesztelünk az első gyorsaságin. 🙂 Stabilan, biztonsággal célba szeretnénk érni.

Nagy-Varga Géza: Szombathelyen nem tudtunk rajthoz állni, mert az autónak, amt murvára csináltunk nem lett jó a fékje. Most megpróbáltuk összerakni a kocsit a legjobb tudásunk szerint, de bevallom, hogy eléggé vegyesek az érzéseink. 🙂 Majd kiderül, hogy mit dolgoztunk. Félkészen vettük az autót, motort, hajtást csináltattunk bele, megemeltük, levédtük az alját, most pedig nagyon célba szeretnénk érni vele.

Papp László: Nagyon bízunk benne, hogy kibírja az autó a versenytávot, mindenképpen célba szeretnénk érni vele. Lehetőleg egy jó eredménnyel. Tudjuk, hogy vigyázni kell a célunkért az autóra. Meg magunkra is.
Ifj. Fogarasi Attila: Nincs meg a kategóriánk, ezért fölsorolnak minket az 5-ös géposztályba, ahol az R3-asokkal és a 2000 ccm-es autókkal kell megküzdenünk. Kemény feladat lesz. Nehezek a pályák, a pályabejáró autónk is megsínylette a tréninget, remélem bírja majd a versenyautónk, célba akarunk érni.

Takács Olivér: Mindenképpen szeretnénk végre célba érni egy murvás versenyen, mert sem Szombathelyen, sem tavaly itt, Veszprémben nem sikerült. Szeretnénk gyorsan menni, de a lényeg, hogy a murván végre célba tudjunk érni. Kevesen vagyunk a kategóriába, nagyon szeretnénk a másfeles szorzóval sok pontot szerezni.

Szepesi Marcell: Jó helyezést szeretnénk a géposztályban elérni és jól szeretnénk érezni magunkat ezen a hétvégén. Szerencsére pont megvagyunk hárman, ha nem lett volna meg a géposztály minimum létszáma, akkor mi sem jöttünk volna.

Régi Péter: Nincsenek a szombathelyitől vérmesebb reményeink most sem. Szeretnénk egy jót autózni. Szerencsére megvan a kategóriánk, meglátjuk, hogy hová férünk be. Szepesiéket szinte biztos, hogy nem tudjuk elkapni tehát a második vagy a harmadik helyért fogunk valószínűleg csatázni. Végig kell érni.

Fekete Dániel: Hasonlóak a terveink, mint Szombathelyen. Azóta állítottunk egy kicsit a gátlókon, Veszprémben egy új beállítást fogunk kipróbálni. Remélem, hogy jó gyorsan tudunk majd ALS-el menni a szakaszokon. Év eleje óta küszködünk a motor melegedésével, ezen is dolgoztunk. A fékeken is babráltunk, még jobb lett, kíváncsian várom, hogy össze tudjuk hasonlítani a korábbi beállításokkal.

Bodogán Ferenc: Szeretnénk nyerni, most nagyon érzem erre a lehetőséget. A kategória legjobb helyén szeretnénk zárni a Veszprém Rallyet. Az autót még tegnap este is szegeltük, tesztelni nem voltunk, de beiktattunk még néhány védelmi rendszert az aljára, a futóműbe.

Salánki Gábor – Rallye2.hu

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük