Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Eger Rallye, Rallye2 hivatalos végeredménye

 

A szurkolók nagymértékű italfogyasztásából kimenően ultra későn ért véget a Rallye2 versenynapja, ugyanis a napközbeni csúszásoknak köszönhetően ….

…a nap végére a nézők szétszéledtével nem tudták a rendezők lebonyolítani az utolsó szakaszt, ezért alternatív etapútvonalon érkezett a mezőny a Dobó térre egy kis várakozással megspékelve, ugyanis az alternatív szakaszt a rendőrség lezárása miatt is csak késve tudta a mezőny teljesíteni. Hipp-hopp éjfélkor máris megvolt a hivatalos végeredmény,  amit most itt elolvashattok.

 

 

Eger rallye hivatalos végeredménye a rallye 2 ben:

F csoport:

 1. Mózer A.- Kiss R.-B.            20 pont
 2. Kovács L. – Bata Zs.             15 pont
 3. Varga N. – Jobbik D.           12 pont
 4. Csépe G. – Tóth Sz.            10 pont
 5. Fekete D. –  Dombai Sz.      8 pont
 6. Nedeczki L. – Kovács G.       6 pont
 7. Váradi Gy. – Laboncz L.       4 pont
 8. Stepán Á. – Magyar P.         3 pont
 9. Borbély N. – Vizler A.           2 pont
 10. Balla T. –Fekete –Tóth G.    1 pont

 

A / N csoport :

 

 1. Órai B. – Jancza T.                         20 pont
 2. Kuncz D. – Németh F.                   15 pont
 3. Baksai L. – Nagy B.                        12 pont
 4. Bardóczy Á. – Bartha N.               10 pont
 5. Rádóczi J. – Szemmelroth A.        8 pont
 6. Nagy G. – Kapinya Z.                      6 pont
 7. Bodnár A. – Bara I.                         4 pont
 8. Dudinszky I. – Juhász B.                 3 pont
 9. Erdei Z. – Mantz Á.                         2 pont

 

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

19 hozzászólás to “Eger Rallye, Rallye2 hivatalos végeredménye”

 • jt szerint:

  Jó volt újra elkezdeni…
  🙂
  Jobb lett volna, ha csak a versenyre koncentrálva, nem a körülnények viharában hánykolódva tudtuk volna teljesíteni a szezon első versenyét.
  Itt szeretnék köszönetet mondani annak a terpesi sportbírónak, aki este 3/4 kilenckor a saját zseblámpáját adta oda (az autó belső világítása meghalt), hogy az utolsó gyorsaságit ne itiner nélkül, vak sötétben keljen teljesítenünk. Remek volt a hangulat napközben, a csúszások ellenére is. Sajnos az idei nagy rivális még csak barátkozási fázisban volt az új autóval… (a két dagadt medve megette az öreg rókát… 🙂 )
  De jót versenyeztünk… (Sunyi Zoli nézd már meg a rallye2-s időket és az első osztály N3 időket)
  Ami utánna történt, az már más lapra tartozik. nem szeretném a rendezőket felelőtlenül szidalmazni, mert van fogalmam arról mekkora teljesítmény egy ilyen nagyszabású sportesemény megszervezése, de ki kell mondani, ami rozsnaknál szombat este történt, az kritikán aluli. Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de nekem személy szerint az élményt vették el egerben. Azt amiről nekem a verseny szólt.
  Reméljük a folytatás jobb lesz.
  ….
  Ja és köszi Grámánék, remek volt akicsike.
  🙂

 • Szemmelroth Atika szerint:

  JT!
  Azt akartad mondani, hogy teljesen véletlenül, az éppen szellőztetés céljából nyitott ablakon keresztül, bepottyant egy, épp a megszokott esti repülését végző zseblámpa! Sportbíró nem volt a közelben sem, pláne nem adott be semmit, a kocsiba, az csak délibáb lehetett!!! 😀 Tudom, nagy volt a zaj meg a por, könnyen összezavarja az embert! 😀
  De a Rallye2 tényleg nagyon jó volt, ezt jól látod minden zavaró tényező ellenére! 😀

  Ja, és nem utolsó sorban gratulálunk az eredményetekhez!!! 😀

 • jt szerint:

  Köszönöm.
  Anetta, már lejárt az óvási idő.
  Ilyenkor előtör az emberből az őszinteség.
  Persze hivatalosan soha nem fogom megerősíteni, az esetet…
  🙂

 • Sunyi Zoli szerint:

  JT!
  Mit hasonlítgasam az első osztályos időköz mikor az Órain kívül,még a 220Le Type-r-oket megverik még a Ladások is!!!Első osztályba 15 versenyező van a többi kifújt,a többi csak azért megy mert arra van pénzük!!! Siralmas volt az egész Eger Rallye,egy borzalmas rendezéssel a nézőkkel meg azért volt teli a pálya mert senkit nem érdekelt a Rallye2 ,mondtam már bozótokon és a fákon kívül!Azok is csak kényszerből nézik!!!! 🙂

 • jt szerint:

  mellesleg ki a f@sz az a jt aki folyamatosan hülyeségeket beszél?
  🙂

 • jt szerint:

  Vazze’ sunyi….
  menj te a p………..ba.

  🙂
  te a cseh kettőt nézed….

 • Szemmelroth Atika szerint:

  jt!
  Ez itt nem Anetta, hanem Atika 😀 De mindegy, családban marad!
  Én csak az emlékezetedet akartam felfrissíteni, mert az nagyon életszerűtlen volt, amit írtál! 😀

  Sunyinak nagyon sok mindenben igaza van, csak azt felejti el, hogy nem mi tehetünk arról, hogy ilyen kevesen vagyunk és talán azt sem tudja, hogy mi is nagyon örülnénk, ha többen lennénk! Ezért talán nem minket kéne fikázni!
  A Type-R és Lada meccs végeredménye tényleg nem valami szívderítő, különösen számomra, hiszen közelről érint a dolog! De mint értő rallyongó, talán Sunyi is tudja, hogy nem mindig a pacik száma dönti el a helyezések sorrendjét!

  Persze más nevében beírogatni, igen sunyi dolog!!!! 🙁

 • jt szerint:

  bocsi Atika, ezt benéztem.
  🙂
  Igen a Sunyi meglátásaiból, ha eltünne arosszindulat….
  Reméljük leszünk többen is…

  És tudod, a remény az aki utoljára hal meg…
  🙂
  jt

 • sandokan szerint:

  Sziasztok!
  jt! Csak nem az aranykezű bukócsőkészítő barátom autóját vetted meg? Pár éve láttam a műhelyében, nem semmi az a Honda, elég jól fel van szerelve minden földi jóval.
  A Nagy Tomi autója füstölt el? Mert az első gyorson már nem volt mért ideje, kíváncsi lettem volna az A-s eredményére, mit alkot az N-es után.
  Sunyikám! Te pedig jó lenne, ha elhúznál innen a p….ba, senki nem kíváncsi az agyatlan okoskodásodra. Amennyiben érzed akkora embernek és arcnak magad, akkor indulj el egy R2 versenyen és mutasd meg mekkora legény vagy, de addig is megkérnélek maradj csendben (ne írogass) mert már eléggé unalmas vagy. Lásd be, hogy nem idevaló vagy, csak rontod a levegőt. Utolsó megjegyzésedre pedig annyit, hogy menj a duenre és olvasd el a hozzászólásokat, mert gyanítom kint sem voltál a versenyen csak írod a zagyvaságokat mint a vak ló.
  Mindenkinek R2 versenyzőnek gratulálok jók voltatok!

 • jt szerint:

  sandokan, csak béreljük, de k..va jóóóóóóóóó
  🙂

 • sandokan szerint:

  Nekem is csorgott a nyálam mikor a műhelyben láttam, annak ellenére, hogy nem vagyok egy Honda párti, de ezt a Grámán mester is tudja. Lehet egyébként ha mi is Hondára váltunk nincs annyi problémánk mint az Orosz vassal. Egyébként csodálkozom, hogy a mester bedobta az unalmast versenyzésügyileg, bár ehhez talán kellet az is hogy most már mindenki építhet bukócsövet akinek minősített hegesztővizsgája van. Sok sikert a vashoz.

 • jt szerint:

  🙂
  Köszönjük. Nem akarom fényezni a két Grámánt de k..va jól csinálják…
  🙂
  (lehet, hogy azért, mert a Balázs szét szívja a vérüket….)

 • Tomee szerint:

  Igen az én kocsim füstölt el, és én is nagyon kiváncsi lettem volna mit tudok vele kezdeni…
  Ahogy Rádoczi Józsi barátom mondta meg valami konyhai segedeszkoznek jolesz a vas…

 • jt szerint:

  Még ne írd le Tomi.
  Mi sem tesszük…
  🙂

 • Blazsev szerint:

  jt..az, egy dolog, hogy leírod, hogy külső segítséget vettetek igénybe egy gyorsaságin, ám kifejezetten nem bölcs döntés, amikor melléírod, hogy már mindegy, mert lejárt az óvási idő. 🙂
  Tamás, Tamás…ejnye – bejnye 🙂

 • jt szerint:

  🙂
  csak egy sztori….
  hivatalosan nem erősítjük meg….
  🙂

 • Zoli szerint:

  Az RTE versenyzői voltak számomra a favoritok. Lehet átpártolok az ő versenyeikre. A Szalók központi részén szedett 1500 Ft nevetséges volt hiszen 4-5 utcával odébb az sétált be aki akart ingyen. A versenyzőket és a nézőket is lehúzzák! Sokan több száz km-eket utaztak, szállást foglaltak és még 1500Ft belépő! Utánna sehol nem kérték még a szervízparkban sem, akiknek mondtam és megmutattam a belépőt kiröhögtek. Becsapottnak érzem magam, vagy mindenki vagy senki! Kíváncsi lennék mennyi lé folyt be ebből és hogy kik kapják?

 • Sunyi Zoli szerint:

  Zolikám te vagy az én emberem!!!Én is Zoli te is Zoli 🙂
  Ezt mondom én már régóta….. !! A túrásokat nézik amatőrnek,meg kifikázták őket a hátuk mögött,hol ott most is több induló volt mint Rally1 /Rallye2 összevéve!!!Mellesleg ismételten a profik nagyobbakat estek buktak,rendetlenkedtek mint az amatőrök!!!Akkor mitől ők az amatőrök?????????Én kijárok az ő versenyeikre úgy látom soha nincs ekkora káosz mint az úgy nevezett profiknál!!!!
  De hát ez egyre jobban látszik a nagy profiktól meg az igen komoly Rallye2-es mezőnytől vagy külföldi vagy túra versenyekre igazolnak át a versenyzők!!!!Gondolom ez nem véletlen!!!!
  Nincs itt rossz indulat ez csak a sok valóság!!!!!!!Bár az első osztályba ott van mondjuk egy 15 igen kemény profi versenyző még Ralllye2-ből az az egy igen komolynak mondható is elment Romániába!!!Igaz idén már C2-vel!!!!Még talán az F csoportba vagy 1-2 de azokat számba se veszik ez meglátszik azon,hogy őket nem egybe értékelik az egész mezőnyt mint más versenyeken!!!Hát hol itt az igazság???????Lehet ők nem azon a versenyen indulnak mint az a pár darab 9-10????

 • Sunyi Zoli szerint:

  Jah, és még valami fontos: beismerem, hogy egy nagy pofaju, hozzá nem értő irigy kis pöcs vagyok, akit senki sem szeret meg anyu sem:( 16 órát dolgozom a hulla mosoban, és arra keresek hogy nagyfater trabijat tankoljam. Szóval nézzetek el nekem hogy kicsit megkeseredett vagyok ezért ugatok megállás nélkül.

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük