Többen is kértétek, hát eleget tettünk a kérésnek: megkérdeztük röviden a Rallye2 2010. évi abszolút bajnokát, Bereczki Norbit, hogy hogyan tovább 2011-ben?

Rallye2.hu: Megjelent néhány rövid videó az elmúlt napokban rólad a Rallye2.hu-n és a Youtube-on is. Lévén, hogy erről a kis akciótokról én is csak utólag kaptam tájékoztatást, világosíts fel kérlek minket, hogy mi is volt ez a havas hóka-móka…

Bereczki Norbert: Igen, jól láttátok, kihasználtuk a „jó” időt és szerveztünk magunknak egy egynapos autós szánkózást. Van egy kitűnő helyünk, ahol ezt nyugodtan megtehetjük és van egy remek csöves Peugeot 205-ös edzőautóm, ami mindamellett, hogy kitűnő sporteszköz, még hétköznapi használatra is jól megfelel. Van úgy hogy azzal szoktam például a kislányomat óvodába vinni. 🙂 Visszatérve a kérdésre, elindultunk autózni, rácsörögtünk még Kuncz Dezsőékre és Nagy Tamásékra, hogy lenne e kedvük velünk tartani – naná hogy volt 🙂 – és többek közt velük áldoztunk fel egy elég hideg napot a hóautózás oltárán.

Rallye2.hu: Ez szép, hogy holt idényben is ilyen intenzíven készülsz az előttünk álló évadra, de mire is készülsz igazán? Érdekes pletykák keringenek körülötted mostanában.

Bereczki Norbert: Válaszolnék szívesen a kérdésre, de nem tudok egyértelmű választ adni. Nagyon sok múlik azon, hogy hogyan alakulnak az anyagi lehetőségeink, és a még mindig meglévő és továbbra is eladó bajnok autónk sorsa is kérdéses. Persze azt elárulom, hogy mik a lehetőségek. Vagy maradunk a Rallye2-ben és igyekszünk megvédeni az idei bajnoki címünket, vagy lehet az is, hogy ideális esetben próbára tesszük a szerencsénket a romániai bajnokságban. Azonban az is előfordulhat, hogy szögre akasztom a bukósisakot… Kell még néhány hónap ahhoz, hogy igazán tisztán láthassunk ebben a kérdésben.

Rallye2.hu: Mi leginkább az első lehetőségért szorítunk… Köszönjük a beszélgetést!

Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!