Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Eger Rallye 2011.

Rallye2 Versenykiírás !

Hivatalos honlap

Végleges Nevezési Lista ITT !

Műsorfüzet

Áttekintő térképek: Első nap

Gyorsasági szakaszok: Gy 1, 3, 5 Gy 2, 4, 6Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

37 hozzászólás to “Eger Rallye 2011.”

 • R József szerint:

  Akkó mennyünk akkó

 • jt szerint:

  vért igyá’ vazze’
  🙂

 • R József szerint:

  🙂

 • Szemmelroth Anetta szerint:

  Vééégre! Allelúja! 😀

 • ORIOL szerint:

  A pályákról várnák véleményeket kinek tetszik kinek nem stb.
  Hát sok újdonság nem lesz mivel majdnem ugyanaz mint a tavalyi csak nem lesz szuha sem

 • GabikaWRC szerint:

  Senki nem nevezett Rallye2-be Egerbe? A hivatalos honlapon kizárólag az előzetes ORB és a Historyc nevezési lista látható. 🙁

 • szabi szerint:

  Gusztustalan, hogy továbbra sem említenek meg rallye2-t a hivatalos weblapon !!!!!! Hányinger !!!!!

 • szabi szerint:

  Ennyit ér továbbra is az amiért dolgozunk, amiért ti vagytok és amire befizettetek sok sok nevezési díjat, hogy még említést se tegyenek rólunk, rólatok !!!! Köszönjük igen tisztelt Eger rallye szervezők !!!!

 • koko.team szerint:

  Ez az év csak a pénzről szól ( jobban mint eddig ) és az R2 még nagyobb púp lett, ugyanis ahol tehetnének ezért valamit ott az érdek nem ezt DIKTÁLJA!!!!!! Lásd: miért nem az R2 a hivatalos utánpótlás??? – majd az lesz csak akkor már nem úgy nevezik-.

 • szabi szerint:

  Úgy látszik továbbra sem nevezett senki a rallye 2-ben Egerre !!!

 • oriol szerint:

  FÉLEK HOGY NAGYON KEVESEN LESZÜNK !
  BÁR NE LEGYEN IGAZAM.

 • Medvecz Peti szerint:

  Mi igen, de lehet,hogy már megbántuk ! ( hogy olyan rendezőnek küldjük a lóvét aki ……………)

 • szabi szerint:

  Nevetségesssssssssssssssss …………..

 • R József szerint:

  “Biztos , hogy a Rally2 is megy Egerben?” Kérdezte a fő támogatónk, és elég hosszan kellett gyözködnöm, hogy igen. Nem volt őszinte a mosolya !
  Ezúton szeretném megköszönni a Tisztelt szervezőknek , hogy a teljesen átlátható és mindenre kiterjedő tájékoztatásnak köszönhetően, kérdésessé vált az egész éves szereplésünk. Nekünk ennyin múlik, nekik………………. 🙁

 • jt szerint:

  Józsika, ezt akár egy kisebb grundon is lejátszhatnánk szerintük…
  🙂
  Gyurma, lécccci léccccci léccccci…..
  b…szál az asztalra…
  🙂

 • GabikaWRC szerint:

  Tamás! Te meg egy kis helyet az emil fiókodba… 😉 Józsika! Jobb híján nyomtass egy versenykiírást, próbáld meg azt lobogtatni, hátha nyertek vele egy kis időt… 🙁 Abban van időterv, útvonallap, tehát bizonyítja, hogy lesz verseny.

 • jt szerint:

  GabikaWRC:
  office@hid-global.hu ebben talán lelsz helyet…
  🙂

 • R József szerint:

  Dezsőke és Órai úr, nem akartok inkább A7-ben indulni? Legalább így kilenne a minimun létszám és értékelhetőek lennénk kategóriában is. Sajnos a mi autónk már nem N3 kompatibilis.

 • jt szerint:

  Győzd meg a Dezsőt.
  Én majd terorizálom a Balázst.
  🙂

 • oriol szerint:

  11 db A-N csoportos autó nem tul sok.
  Nekem mindegy a kategória

 • jt szerint:

  Dezső, ez egy odadobott kesztyű……..
  🙂
  Azt, illik felvenni…..
  🙂
  jó meccs lenne….
  Józsika, vedeld a vért…
  🙂

 • gyurma szerint:

  Sziasztok!

  Valóban nem került ki az Eger Rallye honlapjára az R2 nevezési lista a többivel együtt. Viszont ez a honlap előbb kapta meg mint bárki.

  Ha Szabi nem a céges mailcímemre küldi amit küldött vasárnap, akkor már vasárnap este fent lehetett volna, nem néztem meg a benti leveleimet, csak tegnap este.

  Az új kategóriák miatt elég sok keveredés volt a nevezésekben, szerettem volna rendbe tenni, mielőtt felkerül. Sajnos egyéb gondjaink is vannak, ezért történt késlekedés, meg mert nem foglalkoztam vele eleget.

  Az, hogy a rendező nem is jeleníti meg az oldalán, hogy lesz R2, az nem igaz, külön kiírásotok van fent!

  Amíg az általatok leszólt rendező nem tette fel a nevezéseket, addig Egerben voltunk, dolgoztunk, és örültünk annak, hogyt mindannyian visszakaptok 11,5%-ot a nevezési díjból, kedvességből.

  Létezik egy R2 Munkacsoport, ami arra szolgál, hogy az R2 érdekeit képviselje, kérlek titeket, hogy ezt használjátok ki, és a megfelelő stílusban, a megfelelő csatornákon adjatok hangot a véleményeteknek (tehát: ne egy fórumon dühöngjetek, hanem emeljétek fel pl a telefont, és kérdezzetek meg engem, hogy mi az oka a késésnek)

  Amúgy péntek éjfélkor volt a zárlat, azóta 4 napos ünnep van, azt gondolom, hogy ezen a hétvégén aki dolgozott annak köszönjük meg, de ne kérjük számon.

  Köszönöm, sziasztok

 • szabi szerint:

  O.k. Részemről az elnézés ! Csak egy probléma van ! Oda lehetne írni a verseny rendezőjének a hivatalos weblapra: R2 nevezések később.

 • GabikaWRC szerint:

  A Túrához viszonyítva 1 gyorsasági szakasszal és 12,2 gyorsasági km-el lesz több a Rallye2 versenytávja. Ugyanakkor az etap is 27, 4 km-el lesz hosszabb.

 • Sunyi Zoli szerint:

  Csá Bajnok királyok!!
  Látom pont meg vagytok megint egy duccatnyi!!!Aggodalomra semmi ok gyerekek kupa lesz mindenkinek! 🙂 Bár bizonyos kategóriában akár háttal is lehet rajtolni,mert ha 4-en megelőzik 3-ból nem lehet 5-dik!!!Tehát a kupa biztos!!!! Bár ígaz,hogy meg vagytok egy duccatnyian ,de egy értelmes kategóriára így sem telik!Mindenki fikáza a Túrát az MNSZ és a versenyzői részéről hol ott valószínűleg egy kategóriában többen fognak indulni mint az egyész Rallye2-ben,nagyon nehéz volt 12 db licenset kiállítani erre igen erős Rallye2-es mezőnyre,de inkább már a szombatra már le se megyek ezt az egész marhaságot végig nézni!Inkább megyek vasárnap ahol a Túra is ott lesz!!!!Ott legalább még a kis autók is az oldalán jönnek keresztbe-hosszába!Bár lehet ott nem mindenki bajnok,de kategóriánként több 10 autóbol mindenki nem is lesz!!!De még jó,hogy nem télen a hóba rendezik bár az MNASZ jobban járna mert tik lennétek a jégkrémek! 🙂

 • GabikaWRC szerint:

  Zoli! Gyere papa! Pont veled lenne az A/N azt hiszem egy “duccatnyian” meg még 1-en. Összedobjuk neked a nevezést, gyorsan gépkönyveztetünk, a vizsgát a leírtak alapján biztosan megkapod, vizsgáznod sem kell, mivel vágod a témát, mint jégeső a híg libafost, aztán betolatsz egy kategória első helyre Kecskemét felől, “oszt” lesz eredeti MNSZ-es csillogó köcsögöd neked is, “ócsóbúúúú”. 😀 😀 😀

 • ORIOL szerint:

  Zolikám nagyon sajnálom hogy magánjellegű elfoglaltságom miatt nem tudtam túrába nevezni ,de ígérem Bükkfürdőn maradok még egy napot hátha ott is jut nekem valamilyen kupa.
  Esküszöm,hogy két héttel ezelőttig úgy készültünk hogy mindkettőn indulunk. Amúgy nem a Rallye2-esek szokták fikázni a túrát hanem általában a túra szurkolói minket.

 • jt szerint:

  Sunyi!
  Ez nem jégtánc, ahol pont jár az oldalán, keresztben, hosszában jön…..
  Vazze’ ezt a játékot időre jácccák’
  Nem esett még le….
  jt
  (tegyük hozzá, a saját szórakozásunkra indultunk volna a túrában. BALÁZS, KÖCSÖGÖT ITT IS TALÁLUNK, KI SEM KELL TENNÜNK A LÁBUNK A SZOBÁBÓL!!!)

 • Sunyi Zoli szerint:

  Csááá!! Mi ez? A6 kupa sorozat???? Hej,hogy lesz ez kevés a kategória nem lesz mindenki bajnok?Akkor már láthatunk valami tempót is akkor lesz harc????Dezső te meg vigyázz magadra nagyon ne siess kupát kapsz 3-ból nehéz lesz 4-ik lenni!!Keresztbe el lehet menni 100-is egy kanyarba meg 120-al is!!! 🙂 Nem mindegy,hogy attól megy valaki keresztbe,hogy kormányt rángatja vagy már akkora tempó,hogy már attól áll el keresztbe!Jönnek ezzel a marhaságokkal,hogy a keresztbe menés az idővesztesége!!!Lásd nézd meg egy vb-t vagy írc-t ahol Igazán számít az idő akár egy Turit akár egy Spitzmüller-t akár Janikát,Turánt és tovább sorolnom sem kell ahol igazán jók az idők és még is keresztbe mennek!!!Akkor ez,hogy van???
  Szerintetek a Túrások szar időt mennek attól ,hogy keresztbe járnak??????????

 • GabikaWRC szerint:

  Te sokeszű! Azok közül, akiket felsoroltál csak egyet mondj, aki nem négykerék hajtású autóval megy! Megnézném én azokat a keresztbe menő Túrás Hondákat, vagy Suzukikat. 😀 Csak “sajnos” nem érek rá, mert ezt a “kupasorozatot” kergetem, hogy ilyen hozzáértőket is megismertethessünk a Rallye2-vel.

 • koko.team szerint:

  Sunyi zoli!!!!!!!!! A neved mindent elárult rólad azt hiszem, egy kérdés feléd!!!!. Mi az a 100-is? Lehet amúgy,hogy csak a sok “idiót R2-es versenyző nem érti és ez egy itiner bemondás. Vagy más baj van ( zárjegy nélküli nitró)!!??

 • GabikaWRC szerint:

  Koko.team! Szerinted nem a mutogatós ez a Sunyi? Tudod, “améknek” a homlokát törölgetted ma zsebkendővel? 😀 😀 😀

 • Sunyi Zoli szerint:

  Gabika!!Nem tudom mióta ismered a rallye-t Turi annak idején a Nissános korszakában ez első kerekessel nem sokat ment egyenesen!!Bútor,Béres,Bugalski,Ragnoti,Vas Zoli,hagy ne soroljam tovább őket akik tudnak keresztbe menni mindegy miben ülnek!!!!

  Koko:Te meg maradj meg magadnak,téged Túrában úgy elvertek mint a szart a kategóriába,neked ki volt bérelve “Kék Ladával” az utolsó hely,te oda oda neveztél!!!Te az Üvegestől,Sajtóstól,Japántól,annyit kaptál nem győzted haza vinni!!!! 🙂 De lapátot nem viszek majd csinál az első osztály salakot az útra!!! 🙂

  Nem is megyek én csak vasárnap!!!!!

 • Puszedli szerint:

  Nem lehetne hogy ez a “sunyi” alak vasárnap is elkerülje Eger környékét nagy ívbe? Szerintem sokkal jobb lenne ha valami helyi foci meccsre látogatna el. Szegény ORB mezőny még végül nappal is kénytelen lesz lámpasorral menni…

 • R József szerint:

  Hol voltál eddig Zolikám? Annyira hiányoztál már! El sem hiszed mekkora szükség van a hozzád hasonló emberekre, te mindig össze tudod kovácsolni az a pár embert aki RALLY2-ben indul. Nézd meg, ha te nem írsz, mindenki el van foglalva a saját dolgaival, de szólsz egyet és mi egy emberként falanxot állva isszuk szavaid és egymást segítve,igazolva, védve minden más problémánkat félredobva védjük az amúgy is földbedöngölt RALLY2 mezőnyét. Én ezért a magam nevében köszönettel tartozom neked. KÖSZÖNÖM ! Hidd el nagy kohéziós erőt képviselsz, még akkor is, ha te nem ezt akarod.
  KÉRLEK írj még!
  KÉRLEK taníts, oktass mert álltalad többek és jobbak leszünk!
  MESTER!!!
  és kérlek bosáss meg, ha szavaimmal bántottalak, szándékomban állt

 • timcsi szerint:

  szióka!
  Azt az infót kaptam,hogy belépőt szednek a gyorsasági futamokon Egerben?
  Nem tudom igaz-e.
  Írjatok.

 • Szemmelroth Anetta szerint:

  Szia Timcsi!

  Én úgy tudom, hogy egy jegy 1500 Ft, de a jeggyel a szervízparkba és a gyorsaságikra is kimehetsz.

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük