Csapatunk nagy várakozással tekint a külföldi megmérettetésre. A srácok már izzítják magukat adrenalinnal, fogyókúrával, edzéssel és rápihenéssel a romániai akcióra. Szakadék-búvár-iszonyatos kövek-távok-sebességek… nagyon várjuk!

Az F3-as kategóriában, a Veszprémben győzelmet arató, Mitsubishivel versenyző Balázs Vili – Gál Zoli duónk indul.

Balázs Vili: „Nagy izgalommal várjuk a versenyt, mivel még nem jártunk soha az aradi pályákon. A murvás versenyeket jobban kedveljük, a pályák teljesen ismeretlenek lesznek számunkra, úgy gondolom, hogy rendkívül nehéz hétvégének nézünk elébe. Remélem, hogy sokan leszünk a kategóriában, mert akkor élvezetes a versenyzés, és a győzelem igazán!”

Az A7-es kategóriában versenyző Krecskay Krisztián a veszprémi minuszolás után új navigátorral, Tokay Lászlóval áll rajthoz az aradi futamon, a Honda Civic Type-R-el.

Krecskay Krisztián: „Veszprémben nemcsak az autó, hanem egy picit a lelkem is összetört. Nagyon várom már a versenyt, még turistaként sem jártam soha Aradon. A másfeles szorzó még az eddigieknél is izgalmasabb futamot ígér. Úgy gondolom, ha sikerül Lacival az összhangot megtalálnunk, és tudom a saját tempómat autózni, akkor „borsot törhetünk” az ellenfeleink orra alá!”

Tokay Laci jó néhány évvel ezelőtt, még Mixiékkel kezdte, a rallye hőskorának egyik gladiátoraként, és most újra olvasgathat a jobb1-ben.  🙂  Ellenfeleinkre, szurkolóinkra, fotósainkra, barátainkra is számítunk Aradon, gyertek minél többen!

Üdv Nektek: Takács Norbi (Tuki)

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!