A bajnokság éllovasához méltóan elsőként Szebényi Dávid veszprémi előzetese landolt a Rallye2.hu elektronikus levelesládájában. Ebben Dávid nem kisebb tervről írt nekünk, minthogy a bajnokság második versenyén sem szeretné alább adni a dobogó legfelső fokától.

Szebényi Dávid: Az autó felkészítésével jól haladunk, eddig minden zökkenőmentes ment, tökéletesen halad a munka. Az eddigi versenyek során felmerült néhány probléma, de ezeket már kijavítottuk, bízunk benne, hogy már többel nem is kell találkoznunk és innentől csak azon vagyunk, hogy a legjobb beállításokat megtaláljuk, és villámgyorsak legyünk az Opelünkkel.

Hogy mit is várunk a Veszprém Rallye-tól? Nos, az én rallys pályafutásom éppen itt kezdődött el, 2001-ben, a Suzuki kupában, Szulik Nikolettel, ezért azt hiszem, hogy mindkettőnk szívéhez közel áll ez a verseny. A ránk váró három pályából kettő számunkra teljesen ismeretlen, viszont a vigántpetendi gyors közelében töltöttem gyermekéveimet, amikor tehettük édesapámmal néztük a nagyokat, és gyerek fejjel azon gondolkodtam, hogy én egyszer miként tudnék idáig eljutni. Aztán eltelt pár év, és azt vettem észre, hogy ugyanott megyek, ahol a nagyok. Ezzel már egy teljesült egy nagy álmom, a közeljövőbeli pedig az, hogy a versenyt megnyerjem és közben egy jót csatázzak az ellenfeleimmel.

Köszönettel tartozom a támogatóinknak, a barátaimnak az áldozatos segítségükért, és nem utolsó sorban Zsiros Gábornak és Vajda Péternek.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!