A Rallye2-ben rég látott párost üdvözölhetünk most a Rallye2.hu oldalán: Rafael Tamás és Szabó Balázs, valamint a csapatuk a megszokott felállásban lesznek ott az Eger Rallye-n, de az autójukkal már egészen más a helyzet. Rafi küldött nekünk egy rövid egri előzetest.

Rafael Tamás: A csapatunkban változások nem történtek, inkább az autó esett át egy nagyobb felújításon. Új lengéscsillapítók, és új fékek is beszerelésre kerültek, és egy új difi áttétellel is próbálkozunk majd Egerben. Sajnos tesztelni, beállítani az autót eddig nem igazán sikerült idő hiányában, de még van egy teljes hetünk, amikor még nagyon sok minden megtörténhet. Reméljük a beállításokra is sor kerül… A versenyautónknak már megvan a gépkönyve így az indulásunk szinte biztosnak mondható. Nagyon bízunk az BMW-ben, reméljük nagyobb szerencsénk lesz, mint amilyen az előző évben volt. A terveinkről annyit elárulhatunk, hogy nyilván nyerni szeretnénk a kategóriánkat, és a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni abszolútban is. A terv mindig ez, de majd meglátjuk, hogy miként alakul az évadnyitó futam… Megpróbálom maximálisan kiszolgálni a stoppert, és a nézőket is, remélem mindketten elégedettek lesznek majd szombaton este, mikor majd a Dobó térre érkezünk. 🙂 A pályákról elmondhatom, hogy nem a kedvenceink: sajnos Szuha nincs most benne a műsorban, de nincs más, ezekből fogunk felkészülni becsületesen, aztán az idők majd megmutatják, hogyan is sikerült ez a folyamat.

Mindenkit nagyon várunk, rengetegen jönnek Salgótarjánból is, remélem egy sikeres és balesetmentes hétvége vár mindenkire Egerben!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!