A veszprémi futam előtt, amikor Nagy Tamással telefonon beszélgettem, azt mondta, hogy számukra Veszprém már csak egy amolyan bulifutam lesz, mivel nem indulnak több hazai bajnoki futamon már ebben az évben. Az Óváros téren aztán talán a kiesés utáni bizonyítási vágy hatására arra a kérdésre, hogy hogyan tovább a következő választ kaptam: Megyünk. Reméljük. Mindenképpen. Ezért is olvastam szomorúan Tamás sorait, amit amolyan Borsodi előzetesnek szánt.

Nagy Tamás: Annak tükrében, ahogy az idei évünk alakult, úgy döntöttem, hogy nem sok értelme van tovább folytatni a hazai bajnokságot. A veszprémi és a szombathelyi kiesés után már kevés, mondhatni semmi esélyünk sincs előrébb kerülni az abszolút értékelésben, az N csoportban, illetve az N/2-es géposztályban sem tudnánk sokkal előrébb kerülni Bereczki Norbinak köszönhetően. 🙂  Ezért inkább megpróbálkoznék, egy-két külföldi versennyel, nevezetesen egy aradi rallye-val, és a Wald4tel-el. Reméljük összejön…

Rallye2.hu: Mit mondhatnánk? Sok sikert kívánunk a tervek megvalósításához, és 2011-ben visszavárunk Titeket is a Rallye2 mezőnyébe. Aztán ha mégsem sikerülne valamelyik futamon szerepelni, Komlón még mindig lesz lehetőség egy jóízű autózásra.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!