A Rallye2 öreg rókáját a Bükfürdő Rallyn láthattuk utoljára versenyezni, azóta eltelt fél év, és a Mikulás Rallyn ült újra autóba. Erőteljesen készül a 2012-es szezonra, de nem a saját autójával, és nem az idei navigátorával.

Kuncz Dezső: „Bükfürdőn versenyeztünk utoljára a bajnokságban, ahol a kiesésünkkel sajnos kevés esélyünk maradt a bajnoki cím elhódítására. Ezután egy kisebb versenyen mentünk tesztelési céllal, ahol „sikerült” megtörnünk az autót, és ha már így alakult, akkor teljesen szétszedjük, és összerakjuk azt, amit az olaszok egy éve elhanyagoltak. A csapatfőnökünk döntése volt, hogy induljunk még decemberben, de nem szerettük volna összecsapni a Hondát, ezért béreltünk egy másikat. Sajnos az idei navigátorom –Németh Fruzsi­- jövőre nem tudja vállalni a versenyeket, így megint új mitfárert kellet keresnünk, ezért most Szemmelroth Anett ült be mellém. Kitűnő verseny volt, gratulálok a rendezőknek, azóta sem értem, hogy hova tűnt az a rengeteg szikla a pályákról, amiket a Veszprém Rallykon „megszokhattunk”. Sikerült elég jó tempót mennünk, a rengeteg kiesés miatt abszolútban is szép eredményt érhettünk volna el, de sajnos az utolsó előtti gyorson féltengelytörés miatt nekünk is fel kellett adni a küzdelmet. Most kielemezzük majd a belső felvételeket, és eldől, hogy Anett a megfelelő navigátor-e, vagy keresnünk kell tovább.”

 

Szemmelroth Anetta: „Hallottam már egy ideje, hogy Dezső navigátort keres. A verseny előtt a csapatfőnöke megkeresett, hogy üljek be mellé, és mivel régebb óta ismerem a csapatot, elvállaltam. Nagyon jó versenyen vagyunk túl, úgy érzem részben sikerült megfelelnem az elvárásoknak, de majd a belső felvételek megtekintése után eldöntik, hogy jövőre is mehetek-e velük. A csapatfőnökének nagyok az elvárásai, és Dezsőnél is ezt tapasztaltam, próbált mindig a maximumon menni. Emberileg és szakmailag is nagyon jók, örülök, hogy velük mehettem.”

 

A JG–2 Racing Team szponzorai: HUNNIUM 895 – Valódi Pálinkák márkája, Q8 SINT-OIL Kft, Róza Kft, Tóth Trans, Agrosmart Kft, Boncz Bt, KUN-VILL-SZER Kft, Racionál Tuning Kft, Agrolabor Kft, Asajah – Szinter Kft, AGRO-CARGO Kft, KEVEWELD Kft, NORTON-4 Kft, DERIVAL Kft, AGROPRODUCT Kft, FERTEX ’96 Bt, KIS-ÚJ-LAP Kft, Autó Univerzál Kft, Formel Kft; Spuri, az autó energiaitala; Vip-Rex.

allejandro

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!