A Prológon is már jól teljesítettek versenyzőink. Viliéknek nagyon látványosra sikeredett a bemutatkozás, és nem mellesleg sikerült a Rallye2-ben megnyerni, és nagy abszolút 3. idővel teljesíteni a távot. A két Hondás legénység is jót autózott. Látványosan, de gyors tempóban kocsiztak a Komló főutcáján lebonyolított „bemelegítésen”.

Másnap a Rallye2-ben szinte egyedülálló módon 9 gyorsasági szakasz várt versenyzőinkre. Egy kicsit izgultunk is, hogy a rövidebb távokhoz szokott csapataink hogyan fogják venni az akadályt, ám a félelmünk ezügyben teljesen alaptalan volt

Balázs Viliék úgy nyerték meg a versenyt, hogy az első gyorsaságitól kezdve az utolsóig uralták a mezőnyt, és esélyt sem hagytak az ellenfeleknek arra, hogy szakaszt nyerjenek ezen a versenyen. Kétség sem fér hozzá, hogy az első osztályban is megállnák a helyüket!

Sajnos Harsányi Zsolti és Tokay Laci nem volt szerencsés, mert reggel az első árpád-tetői gyorsasági közepén összeszedtek egy első defektet, amit még a gyorson kicseréltek. Az így beszákolt hat perces hátrány már a verseny elején megpecsételte a sorsukat. Ennek ellenére profi módon szakaszról-szakaszra gyorsulva sikerült megszerezniük a kategóriájuk harmadik helyezését.

A legnagyobb meglepetést ezen a gyönyörű napos hétvégén a TMC Junior Team, vagyis Madari Imi – Haracska Tomi szolgáltatta. Életük első Rallye2-es versenyén az elejétől kezdve az élmezőnyben autóztak, majd a 6. szakaszt követően átvették a vezetést, és a verseny végéig már meg is tartották!

Nagyon megható volt számomra, amikor ezek a fiatal srácok a maguk szerénységével beálltak autójukkal a célceremóniára és mivel még nem voltak hasonlón, pislogtak, mint akik azt sem tudják, milyen rendezvényen vannak.  Ekkor odament hozzájuk Markó Tibi átadni a kupákat, és csak annyit mondott: ”na …,jöttetek,.. láttatok,.. győztetek”

Köszi Tibi!

Élvezetes, jó szervezésű verseny, szép idő, és gyönyörű eredmény!

Köszi  Srácok!

Takács Norbert/Tuki/

Eredmények:

Balázs Vili- Gál Zoli:

R2 „F” csoport 1. hely
„F3” kategória 1. hely
PROLÓG 1. hely

Madari Imi-Haracska Tomi:

R2 abszolút 1.hely
„A” csoport 1. hely
„A7” kategória 1.hely

Harsányi Zsolt-Tokay Laci:

R2 „A7” kategória 3.hely

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!