A TMC Rallysport az idén már megszokott két versenyautóján kívül egy új versenyzőpárost is nevezett a Baranya Kupárara. Takács Norbit (Tukit) kérdeztük a részletekről.

Rallye2.hu: Úgy hallottuk lesz néhány érdekesség a házatok tályán a komlói futamra.

Takács Norbi: Valóban, csapatunk már három versenyzőpárossal képviselteti magát a Rallye2-ben. Balázs Vili – Gál Zoli duónk mellett két meglepetéssel is szolgálunk a szurkolóknak. Az egyik az, hogy a Baranya Kupáról igazoltan – gyermekáldás miatt- távol maradó Krecskay Krisztiánt helyettesíteni fogja egy ismert arc, mégpedig a 2009-ben, a Rallye2 abszolút 2. helyezett versenyzője, Harsányi Zsolti „Föni” helyettesíti. Az itinert természetesen neki is Tokay Laci fogja diktálni. Az ideiglenesen átalakult hondás trió mellett a párhuzamos bajnokságban induló Junior csapatunkat is neveztük a versenyre.

Rallye2.hu: Kik ők, és mit lehet tudni róluk?

Takács Norbi: A pilótát Madari Imrének, a navigátort Haracska Tamásnak hívják. Kétszeres kategória bajnokként kerültek a TMC Rallysporthoz. Idén az utánpótlás bajnokság legnépesebb, és talán legerősebb H2-es kategóriájában versenyeztek, és a 4. helyen zárták az idényt.

Rallye2.hu: Miért Rallye2, és miért a Baranya Kupa?

Takács Norbi: A srácoknak nem titkolt szándéka az, hogy jövőre a Rallye2-ben  szeretnének versenyezni és ez a verseny az előző évek tapasztalatai alapján nagyon jó lehetőség arra, hogy kipróbálják magukat és felmérjék az erőviszonyokat. És azért, mert ez egy nagyon jó verseny.

Rallye2.hu: Ismerős az autójuk rendszáma, és ebből gyanítom, hogy maga az autó is (bár láttunk már csodákat… 🙂 ). De a színe?

Takács Norbi: Igen, jól látod, bár megpróbáltuk álcázni! Imiék Rádóczi Józsiék tavalyi autójával indulnak. Ez is egy Honda Civic Type-R, de a „pacalpörkölt.hu”-s autóval szemben ez nem „A”-s, hanem csak „AnN”-es!

 

Rallye2.hu: Milyen eredményekkel lennél, lennétek elégedettek?

Takács Norbi: Nézd, mindenki azért versenyzik, mert nyerni szeretne. Reálisan úgy gondolom, hogy Balázs Viliék célja a bajnokság megnyerése, és mindent meg fognak tenni azért, hogy felállhassanak a dobogó legfelső fokára. Harsányi Zsolti tehetségéhez nem fér kétség, de mivel 3 éve nem versenyzett, és Tokay Lacival is csak most ülnek majd először egy autóban, így a tisztes helytállás a cél, az esetleges eredmény már csak hab a tortán.

A Junior Team számára most az a fontos, hogy megismerjék Őket új ellenfeleik, és beleszippantsanak a Rallye2 légkörébe. Az eredmény, Imi és Tomi tehetségét ismerve, tudom, hogy jönni fog.  Gyertek szurkolni, találkozunk Komlón és a pályák mellett!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!