Augusztus 27-én, szombaton reggel 10 órától rallye autóktól volt hangos a Szeged Plaza parkolója. RETTEGETT BETEGSÉGBŐL FELÉPÜLŐBEN LÉVŐ GYERMEKEKET ÉS CSALÁDTAGJAIKAT AZ ÖN SEGÍTSÉGÉVEL A SZEGEDI FINGERPRINT KREATÍV KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉG ÉS A TMC RALLYSPORT EGY FELEJTHETETLEN NAPPAL AJÁNDÉKOZTA MEG.

30 CSEMETÉT VÁRTUNK TESTVÉREIKKEL, SZÜLEIKKEL EZEN A NAPON. A MEGHÍVÓHOZ CSATOLT BEÜLŐKÁRTYÁK FELMUTATÁSA UTÁN FOGLALHATTÁK EL HELYÜKET A KICSIK A NAVIGÁTORÜLÉSBEN. A MAGYAR RALLYE2 BAJNOKSÁG ÉLMEZŐNYÉBEN RAJTOLÓ PILÓTÁK IZGALMAS PERCEKET SZEREZTEK A GYEREKEKNEK. AZ EGYIK ÖTLETADÓ, RÁDÓCZI JÓZSEF HONDA CIVIC TYPE-R-EL RÓTTA A KÖRÖKET, MÍG NAVIGÁTORAI SZEMMELROTH ANETTA ÉS ATTILA A GYEREKEKET ÜLTETTÉK BE. MEDVECZ PÉTER EGY MITSUBISHI LANCER EVO VI-AL ÉRKEZETT SZEGEDRŐL FELESÉGÉVEL, ÁGIVAL, AKI A VERSENYPÁLYÁN IS TÁRSA ÉS A BUKÓSISAKOKAT IGAZGATTA A KIS KOBAKOKRA. ERDEI ZOLTÁN EGY „A” CSOPORTOS 2107-ES LADÁVAL BUDAPESTRŐL UTAZOTT IDÁIG.

CSAPATTÁRSAI SEGÍTETTEK NEKI A 6 PONTOS BIZTONSÁGIÖVET A MININAVIGÁTOROK MÉRETEIRE IGAZÍTANI. A SZALAGGAL ÉS GUMIABRONCSOKKAL KIJELÖLT PÁLYÁN 2-3 KÖRT MENTEK VERSENYTEMPÓBAN, ILLETVE KÜLÖN KÉRÉSRE ESETLEG LASSABBAN, DE EZT RITKÁN KÉRTÉK A CSÖPPSÉGEK. NAGY ÉLMÉNYT NYÚJTOTT A TŰZOLTÓSÁG, A RENDŐRSÉG ÉS AZ SOS24 MENTŐSZOLGÁLAT, AKIK „NÍNÓSAUTÓIKKAL” KOCSIKÁZTATTÁK A BÁTOR JELENTKEZŐKET, AMIKOR PEDIG ÉPP NEM A KÖRÖKET RÓTTÁK, AKKOR ENGEDTÉK A GÉPJÁRMŰVEK TELJES MEGSZÁLLÁSÁT.A HATALMAS SÁTOR ALATT HŰSÖLŐKET AJÁNDÉKOK ÉS FINOM ÉTELEK VÁRTÁK, DE AZ ARCFESTÉS IS NAGY NÉPSZERŰSÉGNEK ÖRVENDETT. DÉLUTÁN INGYENES VETÍTÉST RENDEZTEK A PLÁZÁBAN TALÁLHATÓ MOZIBAN A GYEREKEKNEK. CSAPATUNK LELKES MUNKÁVAL ÉS TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁSSAL SOK VÁLLALKOZÁST ÁLLÍTOTT A NEMES CÉL MELLÉ. ÖNZETLEN FELAJÁNLÁSOK SORA KÖVETKEZETT. SEGÍTSÉGET KAPTUNK RENGETEG EMBERTŐL: A HELYSZÍN, A RALLYE AUTÓK, A HELYSZÍNT BIZTOSÍTÓ CÉG, A SÁTOR, A SZÉKEK-ASZTALOK, A RENGETEG INGYENES BELÉPŐJEGY.

TEHERAUTÓSZÁMRA ÉRKEZETT GYÜMÖLCS, VITAMIN, GYÓGYTÁPSZER, SÜTEMÉNY, ÁSVÁNYVÍZ, PIZZA, ÍRÓSZER, PÓLÓ ÉS AJÁNDÉK. HÁLÁSAK VAGYUNK NAGYLELKŰ FELAJÁNLÁSÁÉRT, AMIVEL HOZZÁJÁRULT A KICSIK ÖRÖMÉHEZ. KÖZÖS ERŐVEL A GYÓGYULÓFÉLBEN LÉVŐ GYERMEKEKET ÉS CSALÁDTAGJAIKAT EGY FELEJTHETETLEN NAPPAL AJÁNDÉKOZTUK MEG.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!