DobogoA Livewire Team versenyzőpárosa, Ferjáncz András és Nagy Attila egy felejthető Mecsek Rallyn van túl. A két gyorsaságit teljesítő mezőny részeseként a kialakult körülmények okán savanyú szájízzel, a P14-es géposztály dobogójáról éppen csak lecsúszva a 4. helyen végeztek. Párosunk energiájáról és mentális frissességéről a Livewire Energy termékei gondoskodtak, rágócukor és ital formájában. (Livewire Team sajtóközlemény)

Hogyan éreztétek magatokat az év utolsó bajnoki futamán?

Az időjárás sajnos rányomta a bélyegét az egész hétvégére, de ettől függetlenül egy mosolygós és jó hangulatú hétvégét tudunk magunk mögött, de ez csak a csapatomnak köszönhető és annak, hogy Fanni, a párom ellátogatott a versenyre. Köszönöm, hogy ellenfeleim és nem ellenségeim vannak. Friedmann Zsoltiék nélkül defektes gumival kellett volna 2 gyorsaságit is teljesítenünk. Köszönöm Fehérvári Csabinak a 4 intermédia gumit, amivel végigkocsiztuk a hétvégét. Ezt a 4 gumit ajándékba kaptam. Ingyen! Értitek ugye?

Milyenek voltak a pályák?

Az eső tönkretette a pályákat is sajnos. Veszélyesek voltak. Sok baleset is történt. Nem élveztem egyetlen méterét sem.

Milyen volt a rendezés?

Az egész Rally2-es időterv rossz volt és borítékolható volt az, ami most történt. Szokás szerint csak egy megtűrt bajnokság voltunk.

Mi volt az oka, hogy a négy kiírt szakaszból kettőt etapon teljesítettetek?

Az oka? Hogy ne zavarjunk bele a „nagyok” menetébe. Indokolatlanul tették tönkre a hétvégénket. Rengeteg pénzt ölt a többi társam is és én is ebbe a versenybe, értelmetlenül. Nagyon remélem, hogy a Rali Túra feléled és tudunk majd normális körülmények között kocsizni, ahol megbecsülik a „nagy kocsikkal” közlekedőket is.

DSC_5151

Milyen eredménnyel zártátok a versenyt, illetve a 2015-ös versenyszezont?

A 4. helyen értünk célba. Sajnos defektünk is volt a verseny alatt, nem volt szerencsék és nem lett meg a dobogó. A bajnokságban, egy népes mezőnyben a P csoport 4., illetve a P14-es géposztály 4. helyén értünk célba.

Szuper évünk volt. Nagyon elégedett vagyok. Rengeteg kalandon vagyunk túl és rengeteget tanultunk.

Szeretném megköszönni a Livewire Energynek az egész éves támogatást. Attila, nélküled fél ember vagyok, köszönöm, hogy a helyes utat mutatod nekem és kordában tartod a pszichémet. Köszönöm a Berényiracingnek a mindig 100%-os kocsit. Laci, Köpci, Melinda, Kutyus, Héja család, Császi, Kántor, hálás vagyok nektek az önzetlen és alázatos egész éves munkátokért. B Visuals, Bé, Gergő, Krizsán Zoli; köszönöm, hogy mindig a „rivaldafényben” tartottatok minket. Fanni; jó, hogy vagy nekem. Édesanyám; köszönöm, hogy vigyázol Apura, amíg én önző módon versenyzem.

Büszke vagyok arra, hogy ismerhetlek titeket. Jövőre folytatjuk…

Köszönöm a riportot és eredményekben gazdag jövőt kívánok!

Partnereink:

LivewireEnergy Kft., LiveWire Rally Team, Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft.,Bakery Group Kft.,Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Brucker Plusz Bt., Hankook Tyres, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., QuasarDatabase Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, ZozoTrans Kft, Kolláth szerviz Kft, Moniktrans Kft, www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft.,Rácz-Trans Kft.,TS Handel Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft.

Forrás: LiveWire Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!