Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

És akkor itt az igazi Rallye2-es dömping az 1996-os Esztergom Rallye-ról

Bevallom töredelmesen, hogy néhány napja ezt a videót szerettem volna a Rallye2 rajongói elé tárni, mivel ezen lényegesen több Rallye2-es rész található, mint a korábban bemutatotton. Egész pontosan 34 perc 40 másodperctől kezdve csaknem egy órányi. Tehát kaját-piát a gép elé, és jöhet egy újabb hosszú 1996-os esztergomi mozi, immáron valóban rengeteg Rallye2-es felvétellel.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

2 hozzászólás to “És akkor itt az igazi Rallye2-es dömping az 1996-os Esztergom Rallye-ról”

  • Tomi szerint:

    Na igen. Ezek voltak az igazi rally2 versenyek. Itt még volt igazi harc. A mezőny sokkal kiegyenlítettebb volt mint manapság. Rengeteg indulóval ,80-100 páros indult akkor másodosztályban. Nem úgy mint mostanában, hogy 25-30 induló van. Ezek a srácok kőkeményen odatették. Csak emlékezzünk milyen vérremenő csatákat vívtak akkor a tehetséges csapatok az abszolút elsőségért. Pl. Wieszt Jani, Stréhli Józsi, László Emil, Rektenwald Zsolt, Tagai Robi, Radóné, Födő Imi, Horváthék, Fülöp Rajmi, és még sorolhatnám. Jó volt ezeket a versenyeket nézni. Izgalmas és élvezetes volt. Most is így kéne, csak sajnos kezd a dolog nagyon pénzszagú lenni. Üdv.: Tomi

  • oriol szerint:

    Tomi mindenkinek áll a zászló ,indulj el szórakoztasd a közönséget ,mutasd meg hogy kell ugy versenyezni hogy pénz nem számit,örülni fogunk neki.

  • Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük