Indulunk. Elég ennyi a cikkhez? 🙂 Jött a válasz a Mikulás Rallye előzetesek megírására buzdító E-mailemre válaszul Csurja Jánostól. De rendes volt, mert odaírta a végére: Na jó, kifejtem neked kicsit bővebben…

Ez a Mikulás Rally meghatározó lehet az életemben, hiszen itt kezdtem 1999-ben a pályafutásomat. Akkor még Ladával bontogattam szárnyaim, de egy sajnálatos tengelycsonk törés miatt kiállni kényszerültünk azon a versenyen. A 2004-es évadtól aktív részese lettem a Junior Rally, majd a  Rallye2 bajnokságának, de ezeket az év végi versenyeket rendre kihagytam. Tavaly, gondoltam úgy, hogy tíz esztendő elteltével egy méltán híres/hírhedt sofőr oldalán ismét szerencsét próbálok a Mikulás Rallyen. Mit ad Isten ez a próbálkozásom is kudarcba fulladt. Megkaptuk a 99-es rajtszámot, ráadásul megint a jobb eleje veszett oda a gépezetnek és pont úgy, mint 1999-ben, tavaly is pont a hatodik gyorsasági szakaszon. Bővebben nem kommentálnám az esetet… Már ott kiderült, hogy ennek bizony lesz folytatása, nem hagyjuk annyiban! A mentésre várva ígéretet tettem Francinak (Szlovák Ferenc) a Szombathely környéki pályák és az idei Mikulás Rallye leküzdésére. Ő maga murvaspecialista, egy kivételével az összes rendezvényen elindult itt. Erre a feladatra a jól ismert, ütőképes fekete-piros Seat-ot még több műszaki csemegével egészítettük ki, amivel most ismét támadunk!

Az emberünk, mint tudjuk ön és közveszélyes, jómagam diktálom az itinert, tehát nagy baj nem lehet! 🙂  Remélem, a hétvégén érvényesül a „három a magyar igazság” mondás és futam végén beérünk a célba! Ha ez nem sikerül, akkor jövőre dacból már egy terepjáróval vágok neki. És ez biztos!

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!