Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Bereczi Norbert-Kozma László a 2010. év Rallye2 abszolút bajnoka

Megvan a Magyar Rallye2 bajnoki cím!


Nagyon kemény egész éves munka meghozta végre a gyümölcsét ! Kimondani is öröm ezt a szót nem pedig átélni. Nagyon örül az egész csapat az idei év eredményeinek, győzelmeinek, de minden jó ha a vége jó. Az  idei esztendőnk mérlege 5 győzelem és 1 második hely éppen nem 100%, de igazán örülhetünk ezeknek a kiváló eredményeknek és az utolsó komlói futamon már nem szükséges a rajthoz állás, ugyanis sikerült az abszolút értékelésben, N csoportban és N/2-ben is diadalmaskodni.

Az egész év igen melós volt nekünk. Nagyon szerencsések voltunk és a szerencse mellett a jól felkészített tökéletes versenyautó is kiválóan teljesített. Nagyon ügyes pilóták és komoly versenyautók álltak rajthoz az idén is, de a néptelenség egyáltalán nem a könnyítette meg a dolgunkat, mert olykor másodperceken múltak a sikereink.

Köszönet a Juhász Racing Kft-nek a szervízcsapatnak a családjainknak és mindenkinek akik hozzájárultak ehhez az eredményhez !

Támogatóink: Juhász Racing Kft, Kemad Kft, Gran-Export Kft, Gyurán Tüzép Kft, Zsoltina 98 Bt, Therma-top Kft, Mega Safe Credit Kft, Kolona Bt, Corpus fitness, Frankie-Car Kft, www.gumiker.hu , www.sosmoso.hu, www.rallye2.hu

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

4 hozzászólás to “Bereczi Norbert-Kozma László a 2010. év Rallye2 abszolút bajnoka”

 • Nagy Zsolt szerint:

  Ügyesek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tóth Szabi szerint:

  Tudtam, hogy nem lesz biztonsági autózás a tegnapi sem!:-) Így volt szép! Gratula!!!

 • Kozma László szerint:

  Köszönünk mindenkinek mindent,a nézőknek,a szurkolóknak,a barátoknak,akik hittek bennünk! Köszönjük a családtagoknak és hozzátartozóknak a türelmet és kitartást! Köszönjük a szervízcsapatnak az egész éves emberfeletti munkát – Nagy Zsolti (kopasz), Sári Gábor (Cifi), Pazonyi Tomi (Pazó) , Soós Szabolcs (jóbarát Szabi) – akik nélkül ez a BAJNOKI CÍM nem jöhetett volna létre! Köszönjük az összes versenyzőtársunknak a rallye 2-ben,hogy olyan családias hangulatot teremtettek,amelyben még ilyen jól sosem éreztünk magunkat! Köszi nektek,és ha valakit vagy valakiket kihagytam a sorból -bocsi-de az azért van mert még fel sem tudom fogni,hogy BAJNOKOK LETTÜNK!!!!!!! 🙂
  Üdv mindenkinek: Kozma László (Kozmix)

 • Szemmelrothok szerint:

  Nagyon- nagyon gratulálunk nektek, hiszen egész évben egyenletesen az élen voltatok. Na ki a kirrráááály!!! 🙂

  Rádóczi- Szemmelroth kettős

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük