Megvan a Magyar Rallye2 bajnoki cím!


Nagyon kemény egész éves munka meghozta végre a gyümölcsét ! Kimondani is öröm ezt a szót nem pedig átélni. Nagyon örül az egész csapat az idei év eredményeinek, győzelmeinek, de minden jó ha a vége jó. Az  idei esztendőnk mérlege 5 győzelem és 1 második hely éppen nem 100%, de igazán örülhetünk ezeknek a kiváló eredményeknek és az utolsó komlói futamon már nem szükséges a rajthoz állás, ugyanis sikerült az abszolút értékelésben, N csoportban és N/2-ben is diadalmaskodni.

Az egész év igen melós volt nekünk. Nagyon szerencsések voltunk és a szerencse mellett a jól felkészített tökéletes versenyautó is kiválóan teljesített. Nagyon ügyes pilóták és komoly versenyautók álltak rajthoz az idén is, de a néptelenség egyáltalán nem a könnyítette meg a dolgunkat, mert olykor másodperceken múltak a sikereink.

Köszönet a Juhász Racing Kft-nek a szervízcsapatnak a családjainknak és mindenkinek akik hozzájárultak ehhez az eredményhez !

Támogatóink: Juhász Racing Kft, Kemad Kft, Gran-Export Kft, Gyurán Tüzép Kft, Zsoltina 98 Bt, Therma-top Kft, Mega Safe Credit Kft, Kolona Bt, Corpus fitness, Frankie-Car Kft, www.gumiker.hu , www.sosmoso.hu, www.rallye2.hu

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!