Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Bartha Nándor: Hasznos teszten vagyunk túl

 

Bartha Nándi és Karetka-Ülkei Réka, a hétvégén már nem csak a műhelyben nézegette a megújult Peugeot 206-osát, hanem egy edzésen végre kipróbálhatta a téli munkák eredményét. Bartha Nándorral beszélgettünk.

A hétvégén sikerült vallatóra fognotok, az alaposan átdolgozott 206-osotokat. Hol jártatok, és mi történt veletek?

Alsózsolcán autóztunk egy jót a szlalom teszten. Örültünk, hogy végre kipróbálhattuk a kocsit, mert télen nagyon sok újdonságot szereltünk be, de eddig igazából csak az udvaron tologathattuk a kocsit, jobb napokon esetleg a garázsban nézegettük a megújult dekorációt. Ehhez képest óriási előrelépés volt ez a kis teszt, hiszen roppant hasznosnak bizonyult, mert leszakadt a váltótartó bak, ami kilyukasztotta hűtőt. Szerencsére az autózás élvezetétől nem fosztott meg minket a váratlan műszaki hiba, mivel a nap végén történt, így elég sokat kocsikázhattunk. Rékán kívül Tábori Ákost is sikerült megautóztatnom végre, aki sok jó tanáccsal látott el engem. Remek napot zártunk, aminek az összegzéseként elmondhatom, hogy a megújult autónkkal szerintem jobban labdába rúghatunk idén, az 5-ös kategóriában.

Fotó: Pánya Péter – Pánya Fotó https://www.facebook.com/panyarallyfoto/

Mit terveztek a folytatásra? További edzések jönnek? Rally2? Korábban azt mondtad, hogy 2020-ban külföldre készültök.

Több edzést nem tervezek, mert túl drága nekem ahhoz ez az autó, hogy értékelés nélküli versenyeken körözgessünk vele. Marad a terv, ami eddig is volt. Ha megnyílnak a határok, akkor Szlovákia, de a Rally2-ben is vannak terveink.

Fotó: Pánya Péter – Pánya Fotó https://www.facebook.com/panyarallyfoto/

Mondjuk a Salgó Rallye?

Igen. Ott mindenképpen szeretnénk rajthoz állni.

Rallye2.hu – Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük