DSC_0461Közlemény
2015-03-30 00:07
Az MNASZ sajnálattal közli, hogy vasárnap este, a 10. Eger Rallye utolsó gyorsasági szakaszán, az utolsó versenyautó fának csapódott, a balesetben a pilóta könnyebb sérülést szenvedett, de Szabó Attila navigátor életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni.

Az MNASZ elnöksége által felállított eseti bizottság és a rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit melynek eredményéről az MNASZ tájékoztatást fog adni.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége mély megrendüléssel értesült a balesetről. A magyar autósport-társadalom nevében részvétünket fejezzük ki a nagyszerű sportember családja, barátai felé, osztozunk gyászukban.

Sporttársi üdvözlettel

Oláh Gyárfás
elnök

Forrás: mnasz.hu

A 10. Eger Rally szervezőbizottsága és az egész hazai rallys társadalom mély megrendüléssel értesült arról a tragikus kimenetelű versenybalesetről, amely a hétvégi szezonnyitó végén történt. Mindenki számára köztudott, hogy autósport veszélyeket rejtő sportág, és a valósággal való szembesülés minden esetben fájdalmas és felfoghatatlan. A Rallye2-es verseny ötödik szakaszán történt tragédia kapcsán mindannyian osztozunk az elhunyt navigátor családjának fájdalmában. Részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak, és mindenkinek aki ismerte, szerette Szabó Attilát.

Lakatos Róbert, a 10. Eger Rally szervezőbizottságának az elnöke.

Forrás: egerrally.hu

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!