Romániai kaland

Szeptember 17-18-án zajlik majd az  Arad Rallye, ahol ismét rajtvonalhoz fog állni a Juhász Racing párosa a Bereczki Norbert-Kozma László Hondás egység is. A magyar Rallye2 bajnokság megnyerésével ez a külföldi futam az idei év ajándéka a csapatnak, ugyanis az utolsó bajnoki komlói futamon már nem kell rajthoz állni a pontszerzés miatt. A romániai bajnokság utolsó előtti versenye az Arad Rallye  vérbeli murvás pályákon fog zajlani és a gyorsasági össztáv is egy komoly ORB hazai futammal ér fel. Bíznak a jó eredményben, de nagyon sok csoporttárssal kell majd megküzdeni de legalább külföldi összehasonlítási alapunk is lesz talán a verseny végére.

Bereczki Norbi: „ Nagyon várjuk az életünk első külföldi szereplését .  Mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Az időjárást tekintve mindenre fel vagyunk készülve. Gumikészletünket is a maximálisra fejlesztettük ami azt jelenti ,hogy jöhet eső jöhet sár…. Az autó a toppon van és az elmúlt hét végén is csinált egy 1.helyet ,úgyhogy reméljük a rutint mi sem  felejtettük.

A verseny programja 2010. szeptember 17./péntek/:

Arad prológ                  18:30

2010. szeptember 18. /szombat/

Gyorsasági szakaszok 08.00.- 20.00.-ig.

Információk: www.raliularadului.ro

Támogatóink: Kemad Kft, Gran-Export Kft, Service –pro.hu, Zsoltina 98 Bt, Therma-top Kft, Mega-Safe Credit Kft,  www.sosmoso.hu , Frankie -Car autószervíz, Kolona Bt, www.gumiker.hu , Juhász Racing Kft.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!