Rallye2.hu
logo
…csak a Rallye2 -ről szól!

Egy álom vált valóra!

“Ma reggel kimentem a garázsba, de még mindig nem hiszem el, hogy itt van a “Nagy Ő”. A 2011-es szezont ezzel az autóval és a Román bajnokságban tervezzük. – mondta el a Rallye2.hu-nak Bereczki Norbi. Ezek a szavak egyben azt is jelenti, hogy véget értek a találgatások a Bereczki-Kozma páros 2011-es évadjával kapcsolatban, és már most biztosan kijelenthető, hogy az év végén nem lesz abszolút bajnoki címvédés a Rallye2-ben.

Valóra vált egy több éves álom! Egy álommal kevesebb, viszont egy lehetőséggel és egy kihívással több, ami minket illet. Az álom a tegnapi nap folyamán teljesült be. Vezethettem, és most már vezetni is fogom ezt a gyönyörűséget! A csapatunk egy újabb bajnok autóval gazdagodott. Ezentúl a Cseh Citroen Trophy bajnokautója is Magyarországon székel, vagyis pontosabban Romániában, ugyanis a 2011-es szezonban ott szeretne a csapat 1. számú versenyzőpárosa a Bereczki Norbert -Kozma László duó bizonyítani.

A navigátornak, Lacinak olyannyira friss az élmény, hogy menet közben még nem sikerült kipróbálnia az autót, de ez hamarosan aktuálissá válik. Norbi is még csak néhány kilométeren át tudta egyelőre tesztelni a Citroen C2R2 Max-ot, de az is álomszerű volt az elmondása alapján. A csapat és a bajnok páros természetesen nem marad hűtlen a Rallye2-höz sem, ugyanis a magyarországi szezonnyitó Eger Rallye-n szeretne egy alaposat tesztelni és hol máshol tehetné ezt meg legjobban, ha nem a Rallye2-ben?!

Tehát egy álom beteljesült, de most már várnak minket az  új kihívások és az új remények! Köszönjük, amit a Rallye2 adott nekünk 2009-ben és 2010-ben! Nagyon sok ismerőssel és baráttal lettünk gazdagabbak. Azt megígérhetjük, hogy ezután sem leszünk hűtlenek a Rallye2 családjához  és még találkozunk 2011-ben is! VISZLÁT!

Kapcsolódó hírek:

Bereczki Norbert: Szeretnénk külföldön versenyezni…

Bereczki Norbert: Kell még néhány hónap, hogy tisztán láthassunk a kérdésben

• …és vissza (videó)

Bereczki Norbi és Szalontai Attila havas kanyarvétele (videó)

Amikor még nyílt a tömeg- avagy Bereczki Norbi hátsókerekessel 1996-ban. (videó)

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!

5 hozzászólás to “Egy álom vált valóra!”

 • jt szerint:

  🙂
  sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • GabikaWRC szerint:

  Aztán nem kiesni ám, mert úgy hallottam, hogy Erdélyben a medve szedi össze a menetlevelet… 😀

 • Géczy Tomi szerint:

  Sok serleget és újabb bajnoki címeket kívánok a Rallye2-es BAJNOK-csapatnak!!!

 • R József szerint:

  Emberek! Csorog a nyálam, annyira irigyellek benneteket! Sok sikert nektek ,szurkolunk! 🙂

 • ORIOL szerint:

  Sok sikert ,bár én biztam benne hogy idén ellenetek versenyezhetünk de mostmár látom nekem ahhoz a román bajnokságban kéne indulnom.
  Mégegyszer sok sikert !

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük