Alaposan felkészültek Molnár Ferencék az előttünk álló Bükfürdő Rallye-ra. Mint, ahogy Szecsődi Norbi előzeteséből kiderül, mindent megtettek azért, hogy még a rajt előtt újra otthonosan érezzék magukat a jó öreg Hondában.

 

Úgy alakultak a dolgok, hogy ismét Feri bácsi mellé kerültem, a jobb1-be. A régóta nélkülözött „hangulat” az igazi rallye feeling hiányzott már nagyon, de végre valamicskét már kaphattunk belőle a felkészülés közben is. Kilinccsel előre érkeztünk a mentős rendezvényre, ami az egyik gyorsaságin került megrendezésre a tréning időpontjába. Jó hogy ugyanolyan nyíllal, és betűnagysággal jelölték mindkét rendezvényt. Mi nagyon beleéltük magunkat a tréningbe, odatettük magunkat minden centiméterén. Ők is meglepődtek, és nagyobb figyelmet kaptunk, mint a Plébános, aki a rendezvényt tartotta. Korrigáltuk a hibánkat és sikeresen befejeztük a felkészülést. A pályák tetszenek, kíváncsian várjuk az évad első versenyét, a Bükfürdő Rallye-t. A nevezési listát böngészve most még azt látjuk, hogy kb. annyian vagyunk, mint 2011-ben, de reméljük, hogy az év második felére felduzzad a Rallye2 barátságos mezőnye.

 

Azt, mint már hírül adtuk, a Honda Civic versenyautónk marad 2012-ben is a „sportszerünk”, a vasi csatákra új murvagumikkal állunk rajthoz. Ami újdonság még – bár nem hinném, hogy túl sokat gyorsít majd rajtunk…- , hogy Feri bácsi is bevásárolt homológ alsó ruházatot, és tetszik is neki. 🙂

 

 

 

Találkozunk a versenyen, Bükfürdőn!

 

Üdv:

 

Szecsődi Norbi


 

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!