Nagy öröm volt, hogy sok év suzukizás után kipróbálhattam egy ilyen jó autót. Szebényi Dávid számolt be nekünk első hondás kilométereiről.

Izgalommal vártam az első gyorsasági szakaszt, ahol egy számunkra ismeretlen autóval, egy Honda Civic-cel próbáltunk biztonságosan menni és ez elmondhatom, hogy a feladat megoldása jól sikerült. Meglepődve láttam a célban hogy abszolút harmadik időt jöttünk, ezt megtartanunk a nap végéig úgy, hogy a Molnár Ferenc–Szecsődi Norbert páros 7,4 mp-vel volt mögöttünk.

A második nap próbáltunk sietni, azért, hogy az az első napon kiharcolt remek abszolút helyezésünket meg tudjuk tartani. Törekvéseinket siker koronázta, a mi nyakunkba került a bronzérem. Jó volt küzdeni a Molnár-Szecsődi kettőssel, csatánk vissza idézte egy kicsit a régi suzukis időket. És mivel vetélytársaink a Rallye2.hu „hasábjain” intéztek hozzánk egy felhívást, most ezúton üzenem nekik hogy „valóban lesz még rally a Mecsekben,  de októberben találkozunk a Baranya Kupán… „

Itt szeretném megköszönni a Barátaimnak ezt a születésnapi ajándékot mert nélkülük ez nem valósulhatott volna meg,  és nem utolsó sorban Borbás Szabolcsnak is köszönettel tartozok a tökéletes autóért.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!