Szilassy Arnold

Nem teljesen új versenyzőpárost köszönthetünk Bükfürdőn a Rallye2 mezőnyében Keszthelyi Zoltán pilóta és Szilassy Arnold navigátor személyében. A fotón Arnolddal ismerkedhetünk meg, de Zolival beszélgettünk a terveikről verseny előtt.

Rallye2.hu: Mit tudhatunk rólad, a pályafutásodról?

Keszthelyi Zoltán: Eddig keveset versenyeztem, tavaly összesen három versenyen voltunk ott, ebből 1-en saját hibából estünk ki, 1-en pedig a technika szólt közbe, ami miatt pechünkre még két versenyen nem tudtunk elindulni. Bízom benne, és minden adottság megvan hozzá hogy idén egy sikeresebb szezont tudjunk letekerni.

Rallye2.hu: Az autó állapota? Sikeres volt a felkészítés?

Keszthelyi Zoltán: Komolyodik az autó, sok mindent feljavítottunk rajta. Még egy motor kéne bele, és kész az öröm.

Rallye2.hu: Mennyire zavart meg az elmaradt egri verseny?

Keszthelyi Zoltán: Egyrészt nagy kár, hogy elmaradt, másrészt viszont izgalmas lett volna felkészíteni az autót a versenyre. Kicsit el voltunk úszva.

Rallye2.hu: Büki tervek, vágyak, álmok? 🙂

Keszthelyi Zoltán: Szeretnénk hiba nélkül végigmenni, és murva rutint szerezni az autóval, és természetesen élvezni az élményt amennyire csak lehet. Semmi feszültség. Én személy szerint murván egyszer mentem eddig életemben, 5 éve Várpalotán. Ez a pálya nagyságrenddel jobbnak tűnik mint amilyen az volt, de az is nagyon tetszett akkor.

Rallye2.hu: A büki hivatalos teszten láthatunk?

Keszthelyi Zoltán: Sajnos ez most nem fér bele a keretbe, sem időben, sem „máshogy” 🙂


Rallye2.hu: Az év közben láthatunk máshol is? Esetleg nem csak Rallye2-es futamokon indulsz?

Keszthelyi Zoltán: A Rallye2-es lyukak kitöltése céljából felbukkanhatunk más színvonalas versenyeken is, de egyelőre nincs semmi konkrétum.

Támogatóink:

A részvételünket köszönjük fő támogatónknak az Avalain.hu-nak, és további támogatóinknak, az elektro-store.hu-nak, és az OZSRacing Team-nek.

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!