Több régen látott páros teszi újra tiszteletét a Rallye2 Bajnokság mezőnyében, a Székesfehérvár Rallye-n, de nem csak őket, hanem mindenki igyekszünk megkérdezni arról, hogy milyen tervekkel vágnak neki, a bajnokság negyedik versenyének? (Szombat délután frissítjük.)

Györkő József: Régen mentünk már, így mindenképpen szeretnénk célba érni és autózni. Egyelőre ennyi a vágyunk.

Szepesi Marcell: Jó lenne most már gondtalanul végig menni egy versenyen, aztán ha ez sikerül, akkor ráhajtunk egy jó eredményre is. Gondos Peti, a navigátorom nyaralni van, jó pihenést kívánunk neki, a helyét Székesfehérváron Pásztor Tomi barátom veszi át ideiglenesen. Soha nem mentünk még együtt, most ezt is kipróbáljuk. 🙂

Krehlik Nándor: Nehezen készült el az autónk, gyakorlatilag nem aludtunk semmit, úgy érkeztünk meg pénteken Fehérvárra. A szombathelyi győzelmünk nagyon motivál most minket, szeretnénk Székesfehérváron is jól szerepelni, az összetettben mondjuk az első öt hely valamelyikén végezni.

Hofbauer Tamás: Kemény versenyre készülünk és végig akarunk menni a célig, hogy pontokat tudjunk szerezni. Az autót megjavítottuk, az utolsó pillanatban ugyan, de elkészült.

Mosoni István: Egyedi MARB-os rajtengedéllyel állunk rajthoz a hazai versenyünkön. A tervünk az, hogy célba érjünk, mert a 2018-as esztendő igencsak foghíjas volt eddig is, és az is lesz a számunkra. Jelenleg nem a versenyzés a legfontosabb nekünk, de az itthoni közönségnek mindenképpen szeretnénk megmutatni magunkat, és fontos, hogy célba is tudjunk érni. Tavaly sokat küzdöttünk a kocsinkkal, váltóproblémáink voltak, de most már úgy néz ki, hogy orvosoltuk a hibát. A motor is új, reméljük, hogy minden jó lesz.

Dudás Gergő: Nagyon várjuk a Székesfehérvár Rallye rajtját, mert ez nekünk úgy mondván a hazai versenyünk. Szerettünk volna egy új motort beszerelni a Citroenünkbe, de az sajnos nem érkezett meg, így maradt a régi, amivel továbbra is erőhátrányban leszünk az ellenfeleinkkel szemben, de ezt már idén megszoktuk. Talán majd a Veszprém Rallye-ra megérkezik. Most szeretnénk minél több pontot gyűjteni.

Mészáros Zsolt: Tavaly a géposztályunk második helyét tudtuk megszerezni Fehérváron, ez idén is jó lenne. Szeretnénk a futam végére jó eredményt szerezni. Idén még nem versenyeztünk a Rallye2-ben, de fejlesztettünk az autón. Edzettünk, igyekeztünk tapasztalatot gyűjteni és szeretnénk ezeket Fehérváron pontokra váltani.

Molnár Ferenc: Fel vagyunk pörögve, remek a hangulatunk, és bizakodóak vagyunk. Vezetjük a 2WD kupát, amiben ezúttal is nagyot szeretnénk versenyezni, és jó nagy kupát akarunk szerezni.

Marton Zoltán: Szeretnénk jót autózni és újra célba szeretnénk vinni a Renault-nkat, bár vannak apróbb hiányosságok. Krisztiánt ezúttal helyettesítik, új navigátorral megyek. Sok minden megváltozott körülöttünk a hétvégére, de bízunk abban, hogy pozitív kimenetele lesz ennek a rengeteg változásnak.

Határ Attila: A korábbiakhoz hasonlók a terveink, szeretnénk ott folytatni, ahol Miskolcon abbahagytuk. Új vizekre eveztünk, Székesfehérváron még soha nem jártam, talán csak a városban, de ez biztosan nem fog minket hátráltatni abban, hogy jó időket menjünk. Ugyanúgy állunk majd a versenyzéshez, mint eddig, próbálunk minél előrébb végezni a célban. Mindent megtettünk, hogy a kocsink is bírja a strapát, a többit pedig vasárnap meglátjuk.

Ráti Gergő: Szeretnénk visszaszerezni az első helyet a bajnokságban, és ehhez mérten fogjuk meghatározni a versenytempónkat. A többit meglátjuk vasárnap, hogy hogyan sikerül.

Géringer Zoltán: A legutóbbi versenyünkön, Miskolcon árokba estünk, miközben visszatértünk az útra megsérült az autónk, és kiestünk. Ezek után az a tervünk, hogy önbizalom növelő jelleggel, ha nem is a leggyorsabban, de sok Rallye2-es tapasztalatot és versenykilométert gyűjtve célba érjünk. Tanulnunk kell a gumis és a felhordásos kanyarokat is. Ha pedig meglesz a stabilitás, akkor jobban rálépünk a gázra.

Nagy Varga Géza: Azért jöttünk, hogy jól érezzük magunkat. A kocsit nagyjából összeraktuk, izgalmas lett a felkészülésünk vége. A héten adódott néhány problémánk, de megoldottuk mindet, pénteken délutánra összeállt a BMW-nk. Különösebb célkitűzésünk nincs, csak sokat szeretnénk menni az autóval, hogy jöjjenek a kilométerek. Fejlesztettünk a féken, a hibáinkra is rájöttünk, reméljük az összesre, a többi pedig vasárnap kiderül.

Várnai Dávid: A legfőbb célunk, hogy nyerjünk az 5-ös géposztályban. Váltóproblémáink voltak Szombathelyen, de most már rendben van minden, reméljük, hogy jól sikerült a felkészítés. Várjuk a rajtot! 🙂

Péczely Balázs: Szeretnénk egy jót versenyezni ezeken a gyors pályákon, amire szerintem lesz lehetőség, mert erős mezőny gyűlt össze, a Rallye2-ben, a Székesfehérvár Rallye-ra.

Szabó Gyula: Reméljük, hogy jobban sikerül a székesfehérvári szereplésünk, mint a Miskolc Rallye-nk. Igazából bármi lehet velünk, nem számít, csak érjünk célba.

Gyöngyösi Marcell: A szombathelyi bukásunk után most tényleg csak a célba érkezésünk számít majd, és az, hogy jól érezzük magunkat. Ezúttal sem Kollár Karesszal megyek, hanem Simon Nikivel, de anélkül, hogy nagyon belemennék a részletekbe, róla is csak azt tudom elmondani, mint a szombathelyi navigátoromról, Daniról. 🙂 Úgyhogy most Ms. Rézangyallal fogok autózni. 😀 😉

Hulmann Gábor: Valószínűleg nem tudjuk majd megismételni a szombathelyi kategóriagyőzelmünket, de igyekszünk azért sietni és célba érni, a lehető legjobb helyen. A pályákat még járjuk, teljes képünk egyelőre nincs a gyorsaságikról. Alkalmazkodnunk kell a pályákhoz.

Pethő István: Komoly terveink nincsenek, de mindenképpen jó hangulatban szeretnénk eltölteni ezt a hétvégét. Ha a technika is kibírja, akkor mi mindent megteszünk azért, hogy valahol a géposztály elejében érjünk be a célba.

Ivony Csaba: A felkészülésünk nem emésztett fel sok időt, mert, ahogy Miskolc után letettük az autót, pont úgy gurítottuk fel most, a trélerre. A terveink nem változtak. Végig menni és gyakorolni. Ennyi.

Fróna János: A váltóval adódott gondunk az utolsó pillanatban, de sikerült összeraknunk az autót időben. Fáradtan érkeztünk, este pihenni szeretnénk, de a cél a cél, és ha lehet, akkor sok pontot is szeretnénk gyűjteni. Hosszúra sikerült az utolsó 24 óránk…

Ruszó Krisztián: Mi már annak is örülünk, hogy itt vagyunk és el tudunk indulni a Székesfehérvár Rallye-n. 🙂 Eléggé el van átkozva az idei évünk, reméljük sikerül végre célba érnünk. Ebben bízunk leginkább.

Kiss Zsolt: Nagy terveket szőttünk, amik úgy néznek ki, hogy a fehér aszfalton nagyon jól csúszik a Lada. Csapatunk. Teszt, kilométer, kilométer, teszt és még több kilométer, célba érni és készülni a 2019-es esztendőre.

Szabó Attila: Szeretnénk nagyon célba érni. A szombathelyi, utolsó kanyarban történt kiesésünk után mi semmi egyébre nem vágyunk.

Hanyik Gergely: Új a motorunk, precízen és pontosan szeretnénk menni a gyorsaságikon. Örülnénk, ha ez a verseny olyan lenne, amit a célban fejezünk be.

Nyilas Péter: Elkészült az új autónk motorjának a javítása, a fő tervünk, hogy célba érjünk vele. Természetesen minél jobb eredménnyel.

Zagyva Lajos: Tavaly előtt egy technikai hiba miatt csúsztunk le a győzelemről, tavaly megnyertük az összetett értékelést, úgyhogy idén sincs más vágyunk, minthogy győzni tudjunk a hazai versenyünkön. Örülnénk, ha az eső nem esne, mert vizes aszfaltra nincs gumink. Remélem, hogy az autónk kibírja és minden mellettünk áll majd a terv megvalósításához.

Bartha Nándor: Attól komolyabbak a terveink, mint ahogy a szombathelyi szereplésünk sikerült. Az autót felkészítettük, ami eltört, elhajlott, azt kicseréltük, várjuk a rajtot. A következő, veszprémi futamot nem Zolival teljesítem majd, hanem egy jó barátja diktálja majd az itinerem. Ezért szeretnénk most sok pozitív élménnyel zárni a futamot.

Szabó Zoltán: Nagyok a terveink, mert két aszfaltos verseny után, ilyen jó pályákon meg kell mutatnunk magunkat, szeretnénk bizonyítani, hogy összeszoktunk Lócival és a Peugeot-val is. A lényeg, hogy este jót pihenjünk és holnap frissen, a gyorsaságikra hangolódva, átszellemülve álljunk rajthoz és érjünk célba a futam legvégén, ami után azonnal meg is kezdjük a felkészülést a következő versenyünkre.

Oberling Krisztián: Nagy tétje nincs a hétvégénknek, de a lényeg, hogy a célig autózzunk. A MARB-os mezőnyben, ahol az első három hely valamelyikét néztük ki magunknak. A Rallye2 és a MARB közös futamain még lehet, hogy rajthoz állunk a Rallye2-ben, de elsősorban a MARB-ot céloztuk meg magunkat 2018-ra.

Rallye2.hu – Salánki Gábor

Ha tetszett a cikkünk kérlek oszd meg másokkal is!